Szekeres Viktor

Újabb színész érkezik a régi Star Trek-sorozatokból a Star Trek: Picard-ba az új előzetes alapján

Whoopi Goldberg is benne lesz az STP 2. szezonjában.

Új előzetes érkezett a Star Trek: Picard második évadához, amiből az is kiderül, hogy a széria március harmadikán folytatódik Amerikában a Paramount+-on, a világ nagy részében pedig az Amazon Prime Videón. Az már korábban kiderült, hogy az 1. évadban látott Brent Spiner és Jery Ryan mellett John de Lancie (Q) is visszatér a sorozatba a klasszikus Star Trek: Voyagerből, most pedig láthatjuk a trailerben Whoopi Goldberget, aki annak idején Guinant alakította.


A premierig minden bizonnyal ki fognak tartani a Star Trek: Discovery februárban visszatérő epizódjai, és miután kifut a Picard, elkezdődik májusban a Star Trek: Strange New Worlds, majd pedig annak fináléja után nyáron a Star Trek: Lower Decks is visszatér, hogy végül a Star Trek: Prodigy 2. évada zárja a Star Trek-epizód minden héten való megjelenésének ciklusát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • janos666 #2
    Egyáltalán nem lehúzni akarom, mert nagyon tetszett az első évad, de a 2. évad előzetesétől nekem olyan érzésem volt, mint ha az öreg Picard egy nagy LSD trip-ben lenne egy rakás flashback-el, és most visszagondolva igazából az egész első évadra is ráhúzható ez az ötlet.. :D

    Látom, hogy lesz időutazás is. Remélem, hogy jobban kezeli, mint a többi Star Treck (főleg, mint a régi mozifilm, vagy akár csak a Discovery). Ha muszáj lenne megeveznem valamit, hogy miért hagytam abba a Discovery-t a 2. évadnál, az talán az időutazás (túltolása és fura kezelése) lenne.
    Utoljára szerkesztette: janos666, 2022.01.24. 23:25:32
  • Ender Wiggin #1
    ennyi erővel lehetett volna next gen folytatás is... bár írók nélkül minden mindegy...