Szekeres Viktor

A TV2 pánikszerű gyorsasággal vette le műsoráról az Elk*rtuk című filmet

A TV2 amilyen gyorsan műsorára tűzte, olyan gyorsan le is vette onnan az egyik tavalyi magyar filmet.

Nemrég számoltunk be arról, hogy nagyon ritkán látni olyan rohamléptekben tervezett mozifilmes tévépremiert, mint a magyar Elk*rtuk című film esetében, azonban a TV2 se szó, se beszéd nélkül levette programjáról Keith English rendező legújabb, szám szerint második rendezését, ami az IMDb-s osztályzatok alapján nagyon nem tetszett a nézőinek.

Egyelőre a csatorna az okokról nem számolt be, és azt sem tudni, hogy a Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Bede-Fazekas Szabolcs és Gubás Gabi főszereplésével készített thrillert be fogják-e mutatni, illetve, ha igen, akkor vajon mikor. És egyelőre arról sincs hír, hogy a csatorna tervezi-e a tavalyi év legnézettebb magyar filmjének, a Nagykarácsonynak, illetve az Oscarra küldött Post Mortemnek a bemutatását. A magyar filmek rajongóinak így egyelőre régebbi filmekkel kell beérnie, ha a tévék műsorára hagyatkozik.

Frissítés: A TV2 hírünk kikerülése óta megnyilvánult a kérdésben, és jelezte, hogy "programming okokból" történt a változtatás, és hogy mindössze pár hetet kell várni a bemutatóra. Azt, hogy erre vajon március végéig sor kerül, mindenki megpróbálhatja megtippelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #10
  Néha, szököévente van ám olyan egybeesés, hogy egy filmet lepontoznak, és tényleg szar :-D
 • asgh #9
  "ami az IMDb-s osztályzatok alapján nagyon nem tetszett a nézőinek"

  Ez most komoly?
  Mert ugye a film nézői szavaztak, és nem politikai szimpátia alapján nyomkodták a gombot és az is a véletlen műve lehet, hogy csak 10-es és 1-es osztályzatokat kapott.

  Eleve ha az IMDb osztályzatok alapján mérnénk a filmek tetszés indexét, akkor a jelenleg 9.3-on álló "Jai Bhim" tarolna olyan nemzetközileg jól ismert szereposztással, mint Suriya, Lijo Mol Jose, Manikandan.
 • zetortraktor #7
  Mármint egy hete még nem voltak tisztában, csak most kerültek tisztába vele?
 • lammaer #6
  Tisztában vannak vele hogy az átlag választópolgár hosszútávú memóriája csak kevesebb mint 3 hónapra visszamenőleg működik, biztosak akarnak lenni hogy választáskor még friss a gyurcsánydémon film-élmény a szavazóbázisban.

  Ez a thriller, nem a film.
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.01.19. 11:46:37
 • Cat #4
  Idő kell, amíg beleszerkesztenek egy olyan Márky Zay jelenetet, amiben gumibottal ver egy nyugdíjast, majd utána Dobrev Klárának azt javasolja, hogy emeljék meg a gáz árát.
 • Cefet #3
  A nézettséggel nem lenne baj...
 • Cyberdog #2
  Az, még mindig az, ami... :))) Még az Asylum stúdiónak sem kellene.
 • inkvisitor #1
  Majd közvetlen választások előtt.