Szekeres Viktor

Jövőre folytatódhat a Dexter

Lehet, hogy mégsem csak minisorozat lesz a Dexter: New Blood.

Egy újabb ellentmondásos finálét raktak le az asztalra a Dexter készítői, a Dexter: New Blooddal, mely kapcsán sokan csalódottak voltak, míg mások úgy vélték, hogy megszületett a tökéletes befejezés. A nagy kérdés csak az, hogy vajon valóban ez lesz-e a befejezés, vagy esetleg folytatódik-e a történet. Utóbbi azért is merülhet fel, mert a Showtime csatorna közleménye szerint a Dexter: New Blood minden idők legnagyobb érdeklődését kiváltó széria volt a prémium csatorna eddigi kínálatából.

Nos, a készítő, Clyde Phillips elmondta, hogy a készítés közben nem volt szó arról, hogy folytassa a sorozat, de persze dörzsölt profiként pontosan tudja, hogy az efféle opció lehet a csatorna részéről, és talán azért is úgy végződött a széria, ahol. A finálé sugárzását követően Phillips több sajtóterméknek is azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem tervez második évaddal, azonban minden a Showtime-on múlik, így ha az adó megkeresi őt, akkor semmiképp sem zárkózik a lehetőség elől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Relixo #2
    pontosan!!!
  • Ender Wiggin #1
    Figyelembe véve, hogy az első 9 rész 8.5 feletti pontokat kapott, az utolsó meg 3-4 közöttit, nem hiszem, hogy vevő lenne bárki egy Harrisonos spinoff-ra. Ez szépel elb...ták még jobban, mint annó a 8 szezon végét.