Szekeres Viktor

Készül az új Quantum Leap-tévésorozat

Lehet, hogy újabb Quantum Leap-sorozatot nézhetünk nemsokára.

1989 és 1993 között 5 évadon át futott a Quantum Leap című időutazós sorozat Scott Bakula és Dean Stockwell főszereplésével, melynek főhőse minden részben egy másik időbe, egy másik ember bőrébe került, hogy annak egy problémáját megoldva ismét utazhasson az időbe, azzal a feltett céllal, hogy egyszer hazajut. Ennek a sorozatnak a modernizációján, kvázi rebootján dolgozik egy ideje az NBC csatorna. Olyannyira, hogy tegnap egy pilotot is berendeltek a szériából.

A Steven Lilien és Bryan Wynbrandt által jegyzett pilotforgatókönyv megvalósításán executive producerként a Blindspot készítője, Martin Gero fog dolgozni. A reboot most amolyan folytatásnak tekinthető, amibe nem feltétlenül fog visszatérni a főszereplő, Scott Bakula (de nincs is kizárva), hiszen a 30 évvel később játszódó történet középpontjában egy csapat lesz, akik folytatják az egykori Quantum Leap-projektet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #6
  Ez így van, de ez még nem ok arra, hogy szétgyalázzák a mai trendeknek megfelelően.
 • Cyberdog #5
  Szerintem az első három évad tökéletes. Viszont az utolsó kettő O'Connell, meg később a többi szereplő nélkül. A végére a régi szereplők közül már csak Cleavant Derricks maradt. A kreatív írói gárdát is lecserélték. A 4-5 évad teljes lejtmenet volt.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2022.01.15. 23:26:09
 • janos666 #4
  Kíváncsi leszek, ha egyszer valaki elég elvetemült és elborult lesz egy Lexx folytatáshoz/reboot-hoz. :)
 • Ender Wiggin #3
  A Sliderst ne!!! Azt tökéletes úgy ahogy van, nem kell modernizálni (elbaszni)...
 • Cyberdog #2
  A Quantum Leap soha nem érdekelt (a múltban való barangolás, soha nem hozott lázba), Sliders-nek jobban örülnék. De csak úgy, ha hanyagolják a 4. és 5. évadot teljesen, meg a kromagg szálat.
 • Gabbbbbbbbbbbb #1
  Van annyi jó feléleszthető scifi sorozat, miért pont ezt?