Szekeres Viktor

Ridley Scott scifisorozata nemsokára érkezik hozzánk is megint

A farkas gyermekei februárban folytatódhat itthon.

Bár nem HBO-s sorozat A farkas gyermekei, azaz a Raised By Wolves, hanem HBO Maxes, azonban itthon az HBO megvásárolta a jogokat, így tavaly már láthattuk az első évadot belőle, így feltételezhetően jövőre, egy nappal az amerikai premier után, mint legutóbb, ismét figyelemmel kísérhetjük a részeket, ami azt jelenti, hogy február negyedik reggel már kiderülhet számunkra, hogy miképp folytatódik a széria a szezonzárót követően.

A többek között Ridley Scott nevével is fémjelzett scifi szinopszisa a következő: "A sorozata a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • takysoft #5
  Oké, eddig megvan, csak akkor meg a "azonban itthon az HBO megvásárolta a jogokat" sort nem tudom értelmezni.
  Mármint... megvásárolta saját magától?

  Na most ha a kólás auto Tesco helyett Tesco Express-be szállít ki, nem kell új szerződés..
 • kalapos01 #4
  Az HBO Max nem cég, hanem egy szolgáltatás, de az is, meg az HBO is az AT&T-hez tartozik. Ahogy mondjuk a Cartoon Network is. Az sem ugyanaz, mint az HBO, de az is AT&T.
 • kalapos01 #3
  Azért van kint a neve minden stáblistán?:)

  Akkor egy kis fejtágítás: attól, hogy nem rendez, még van köze. Sőt, sokkal több köze van executive producerként. A tévésorozatoknál a rendező csak sima "szakmunkás", szemben a filmekkel, általában a sorozatok rendezői jönnek, rendeznek egy részt, és mennek a következő sorozathoz, nincs semmi komoly beleszólásuk a kreatív tartalmakba. Scott a sorozatnak főleg az executive producere, aki megrendezte az első két részt. És az executive producer minden részbe beleszól, konkrétan az ő szava a legerősebb.
 • takysoft #2
  "Bár nem HBO-s sorozat A farkas gyermekei, azaz a Raisedy By Wolves, hanem HBO Maxes"

  Ez a két cég nem ugyanaz? :D
 • lac coo #1
  Sajnos semmi köze Scotthoz, első két részt megrendezte az jó is volt utána kuka az egész ....