Szekeres Viktor

A Red Notice lesz minden idők legnézettebb Netflix-filmje

A papírforma ezúttal igazolódni látszik, mindenki azonnal rávetődött a Red Notice-ra.

Kifejezetten kiszámíthatónak tűnnek a filmkedvelők, hiszen a Netflixnek 200 millió dollárt ért meg a Red Notice, azaz a Különösen veszélyes bűnözők című film jogainak megvásárlása, amire minden bizonnyal abban a reményben került sor a platform részéről, hogy a végeredmény az eddigi legnézettebb filmes premierré válik majd náluk. S lőn, ez így is történet, a reklámok hatására nagyon sokan nézték meg a filmet úgy, hogy türelmük sem volt megvárni az első a kritikákat.

A Netflix legtöbbször elindított filmje a korábban közzétett adatok szerint a Tyler Rake volt 99 millió bepróbálással egy hónap alatt, míg a második helyen a Madarak a dobozban állt 89 millióval. Ha viszont a nézett órákat vesszük, akkor a sorrend megfordult, hiszen előbbi 231 millió órájával szemben utóbbi 282 millióval áll, azaz több újranézést, vagy magasabb végignézési rátát produkált. A Red Notice a Netflix adatai alapján erre a listára tört be november 12-e óta 277,9 millió órával, ami alapján bizton állíthatjuk, hogy új csúcstartót köszönthetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • dyra #7
  Egynek jó, de a vége gagyi és erőltetett volt.
 • kalapos01 #6
  Dehogy. Csakis nézve. Nem a kritikák ellen írok. Ha valaki megnézi, írja le, hogy mi a véleménye, az nagyszerű, hogy minél többen leírják, hogy adott esetben mondjuk nem jó a film. Hiszen akinek van esze, az ilyenkor ezt elolvasva felelős döntést hozhat és nem nézi meg.

  Csak ugye vannak a jelek szerint nagyon sokan, akik vadászként szopni járnak, ami kissé fura. Persze nyilván, ha valakit valami minőségtől függetlenül iszonyatosan érdekel, vagy a reklám alapján úgy érzi, látnia kell, akkor az más.
 • Ender Wiggin #5
  Más érved is van? Szerinted hogy érdemes kritizálni? Nézetlenül?
 • kalapos01 #4
  És birkaként mégis megnézted, ez a szomorú.
 • Kelta #3
  Kár hogy vacak, még limcsinek is
 • inkvisitor #2
  Mi a bajod a limonádéval?
  Nyáron jéggel tökéletes.
 • grobs #1
  Igazi limonádé. Hozza amit vár az ember. Van egy kis csavar, meg néha mosolyogni is lehet.