Szekeres Viktor

Sikoly 5: itt az előzetes

Megérkezett a Scream előzetese.

Az előző napi beharangozó után már itt is van a Sikoly (Scream) előzetese. A film az ötödik számú lesz a franchise-ban, és nem érdemes rebootként értelmezni a hiányzó sorszám ellenére, hiszen a korábbi filmekből több karakter is vissza fog térni - természetesen leginkább Gale, Sydney és Dewey érdemes említésre közülük.


Courtney Cox, David Arquette, valamint Neve Campbell, mellett Marley Shelton lesz majd még ismerős korábbról, "újoncként" pedig Jack Quaid, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Mason Gooding, Dylan Minnette, Kyle Gallner, Jasmin Savoy Brown és Mikey Madison érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Azt hittem hogy már volt 5. rész ??
  • Peterking72 #1
    Hány bőrt akarnak még lehúzni erről a filmről? Már a 4. rész se kellett volna. Úgy látszik most ez a trend: 10-20 évente elővesznek egy annak idején jól teljesítő filmet és a mai kor ízlésére "átfűszerezve" megpróbálják újra eladni.
    Játékpiacon is ez a helyzet, de ott legalább az eredeti anyagot javítják fel közel mai grafikai szintre és nem egy silány folytatás a végeredmény mint ennél a filmnél.

    Mondjuk le kell hogy szögezzem, hogy már az eredeti trilógia sem nagyon érdekelt, de az még a 90-es években elment. Én már akkor is "B" kategóriás tömeg "horror"-ként tekintettem rá, de a 4. és ez a mostani 5. rész már a "Zs" kategória határát súrolja.

    Ennél a filnél is ugyanaz a véleményem mint a Mátrix 4-nél: Hagyták volna békén a p*%ba az eredeti trilógiát. Mondjuk ott még rosszabb a helyzet mert egy eleve történetileg nagyjából lezárt filmet folytatnak. Persze meg fogom nézni, de pénzt biztos nem fogok kiadni érte...