Szekeres Viktor

Menő plakátokat kapott az Army of The Dead előzményfilmje

Folyik az Army of The Thieves reklámozása.

Le a kalappal a Netflix előtt, hogy kiemelten kezelik a Zack Snyder-féle A halottak hadserege spinoff filmjét, az idővel előtte játszódó A tolvajok hadserege (Army of Thieves) című rablós akciófilmet, melyhez nem egy, nem is kettő, hanem rögtön három plakátot is készítettek, pedig ilyen kegyben eddig nem sok film részesült ebben az évben.

Klikk ide! Klikk ide!

A történet szerint egy rejtélyes nő lefizet egy bank alkalmazottat, hogy asszisztáljon neki szinte lehetetlennek tűnő bankrablások, széffeltörések sorozatához Európa-szerte - mindezt az amerikai zombijárvány kezdeti időszakában. Akinek pedig bejön az Army-univerzum, az ne feledje, hogy egy anime széria is készül Shay Hatten forgatókönyve alapján, az Army of the Dead: Lost Vegas, mely a Dave Bautista által alakított Scott Ward eredetsztorija lesz, s benne a film több karaktere is felbukkan majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Nem előzményfilm, csak csináltak egy idétlen kötést a végére... Egy valódi előzményfilm az VÉGIG összefügg a másik filmmel ugyanis... kevés az, hogy rámondjuk egy szereplőre, hogy ez ugyanaz az ember és esetleg ugyanaz a neve a filmben, ha a sztori sehogy nem függ össze a hivatkozott filmmel, az nem előzményfilm.. az előzménynek jelentős kontextuális relevanciában kell lenni a "következmény" sztorival... Itt csak a Snyder-ék tettek egy ravasz cselt a végére, ha nem lenne elég nagy a siker, húzza be a zombiőrület kedvelői egy részét...