Szekeres Viktor

Aki számít, rajta van a Dűne új plakátján

Dübörög a Dune marketinges gépezete.

Pár lebegő fej és még több név, ez van a Dűne (Dune) legújabb plakátján, ahogy ezt a blockbusternek szánt filmek esetében megszokhattuk. Az, hogy valóban blockbuster lesz-e Frank Herbert könyvének adaptációja, októberben kiderül a mozikban - és az HBO Maxon, ugyanis jelen állás szerint Amerikában ott is bemutatásra fog kerülni a scifi.

A film hivatalos szinopszisa: "Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő.
A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak.
De ehhez harcolnia kell.
Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé."


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    khmm :) akkor a férgek nem számítanak a sztoriban, csak miattuk van fűszer. Harkonen is valami mellék szereplő lehet, mert ő sincs ott.
    Mondjuk úgy, hogy majdnem mindenki rajta van aki számít. ;)