Szekeres Viktor

Véget ért a Netflix legjobban várt akciófilmjének forgatása

Elcsattant az utolsó csapó is a The Grey Man díszletében.

A filmesek, illetve egyéb közreműködők nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. Szerencsére a The Gray Man esetében nem csak egy árva csapót osztottak meg velünk, hanem egy... másféle fotót.

A Russo-testvérek, Anythony és Joe a Bosszúállók 4, valamint a Cherry után egy nagyszabású akciófilmet választottak maguknak. A Netflixes akcióthriller Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével forgott, akiknek karaktereik egymás ellen vonulnak ebben a kémes, embervadászos történetben, mely Mark Greaney 2009-es könyve alapján készül. A film további szereplői: Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Julia Butters, Dhanush, Scott Haze, Calla Mulvey, Eme Ikwuakor, Michael Gandolfini, Sam Lerner, Robert Kazinsky, és DeObia Oparei. A forgatókönyvet Joe Russo írta, amit Christopher Markus és Stephen McFeely turbózott fel.

A 200 millió dolláros költségvetés mellett készült alkotást természetesen franchise-nak tervezik, amolyan új James Bondnak. Az első film középpontjában egy szabadúszó bérgyilkos áll, aki korábban a CIA-ügynökként dolgozott. Azonban miután ügynöksége elárulja őt, szökevénnyé kényszerül válni, főleg, miután egy korábbi társa a nyomába veti magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Azt hittem a Tyler Rake 2 a legjoban várt netflik fos...