Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Superman, Batman és Wonder Woman háziállatairól szóló mozifilm

Elkezdték reklámozni a League of Super Petset.

2018-ban írtunk először arról, hogy a Warner Bros. stúdió a Legion of Super Pets alapján mozifilmet tervez készíteni, és a DC's League of Super Pets első körben 2021. május 25-re került bejelentésre, azonban nem sokkal később a premier időpontját 2022. május 22-ére halasztották el. És a most kiadott teaser szerint ezt az időpontot tartani is fogják.


Az animációs filmet Jared Stern és Sam Levine rendezi, és azt természetesen a Legion of Super-Pets képregények fogják inspirálni. A történet középpontjában a korábbi értesülések szerint Krypto, Ace the Bat-Hound és Streaky lesz, az ő kalandozásaikat követhetjük majd figyelemmel. Kryptót sokan Superman kutyájaként, Szuperkutyaként ismerhetik, de a filmben szerepelhet még Supergirl lova, Comet (Üstökös), Wonder Woman kenguruja, Jumpa, Aquaman szupergyors teknőse, Whatzit! és tengeri csikója, Storm is. A szinkronhangok között ott van Dwayne Johnson, Kevin Hart, John Krasinski, Keanu Reeves, Natasha Lyonne, Vanessa Byer, Diego Luna és Kate McKinnon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Amikor valaki már annyira meg van keseredve, hogy egy állatos rajzfilm létezésén is idegösszeroppanást kap!
  • Dynamic #4
    Komolyan nem értem mi a probléma. Ha még egy sötét tónusú "élő" film lenne a Snyder univerzumban, akkor még érteném a fanyalgást. De vicces rajzfilmnek ez miért fura? Teljesen helyén van kezelve a téma. Ennél sokkal nagyobb hülyeségek is vannak az animációs filmek között.
  • 100pole #3
    Én biztos megnézem, viszont ha nem lesz jó, akkor leeresztem a kerekeidet! :DD
  • zetortraktor #2
    Az, hogy mozifilmet csinálnak egy 60 éves képregényből a gyerekeknek és azoknak, akik szeretik az animációkat? És nem neked? Jaj, hát akkor hiszti ON!