Szekeres Viktor

Zuhan a Mortal Kombat, ki tudja, hol áll meg...

Továbbra is komoly mértékben csökken a Mortal Kombat iránti érdeklődés.

Amerikában a Godzilla vs Kong 50 millió dolláros ünnepi hétvégés startja után sokan gondolták, hogy minden visszaáll a mozis bevételek terén a régi kerékvágásba, hiszen a film annak ellenére szakított jókorát, hogy odaát az HBO Maxon is nézhető volt mindenféle felár nélkül. Azonban az azóta bemutatott Warner-darabok inkább csalódást okoznak.

Elég beszédes például az, hogy hétvégén többen látták a majdnem két hónapja bemutatott Godzilla-filmet, mint a pár hete nézhető Mortal Kombatot - előző iránt az érdeklődés 26%-kal csökkent múlt hétvégéhez képest, utóbbi iránt viszont több, mint 55%-kal. Így aztán az sem meglepő, hogy a Mortal Kombatot még mindig nem produkált (egy hónap alatt) annyi bevételt Amerikában, amennyit a Godzilla vs Kong a nyitányának hétvégéjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Venator #2
    Hát kb azért mert egy kalap híg libafos. Annyi történet nincs benne mint egy fogkrémreklámban, a karakterek néhány kivétellel bénák. Raiden egy cserepes virág, semmit nem csinál. Unalmas szar. Félreértés ne essék, nem azt vártam, hogy a Fast and Furious és az Enter the Dragon szerelemgyerekeként pörögni fog mint az állat, de ez valójában arról szólt, hogy felsorakoztatta a karaktereket a rajongóknak. Csináltak volna egy rendes trilógiát inkább, ami nem kapkod össze-vissza.
    Utoljára szerkesztette: Venator, 2021.05.18. 10:17:43
  • Macropus Rufus #1
    miért? Valaki mást várt? Már akkor eldőlt a sorsa amikor mindenki a 95-ös MK-hoz hasonlította. Mert ha a 95-ös jobb mint ez, akkor ez milyen sz@r lehet már? Hiszen a 95-ös grafikailag azért messze elmaradt a mostanitól, de még is rengetegen (én is) azt mondjuk, hogy a 95-ös jobb mint a 2021-es. A látvány annyira nem volt ütős, de a karakterek igen, (kb. pont mint a játékban), a harcok sem voltak rosszak, a zene meg aztán most is állat.