Szekeres Viktor

Negyedik szezonja is lesz az új Roswellnek.

Folytatódik a CW csatorna scifije.

A CW csatorna már egy ideje bejelentette, hogy mely új sorozatait fogja folytatni, és érdemes kiemelni, hogy ezek között ott van a Roswell, New Mexico című Roswell-reboot is, mely úgy kapta meg a negyedik évados berendelését, hogy a harmadik szezon még el sem kezdődött. Pedig ez az évad nagy próbatétel lesz a széria számára, hiszen új showrunnerrel vágtak neki azok után, hogy Carina Adly MacKenzie bejelentette, hogy távozik a szériától.

Az Amblin Television és Bender Brown Productions, valamint a Warner Bros. Television közös produkciójának egyébként nem a korábbi tévésorozat, hanem Melinda Metz Roswell High könyvei jelentik az alapját, és a készítő gárdában az eredeti széria íróinak egy része is megtalálható. A történet hőse egy illegális bevándorló lány, aki rájön, hogy gyerekkori szerelme, aki ma egy rendőr, valójában földönkívüli, aki képességeit egész életében titokban tartotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #5
    Nekem nagyon sok boldog órát adott ez a csapat, gyönyörű lányok, helyes srácok... UFO-s téma legyen az bármilyen is, már nyerő nálam... és még misztika, rejtélyek, nyomozások, fordulatok... egy ízig-vérig elit projekt, nincs középszerűség, minden szereplő tehetséges! Riley Voelkel meg már annyira gyönyörű, hogy túlzás, már véresre haraptam néha a kezem miatta... nincsenek klisék, déli kisváros, porfészek ugyebár a helyszín nem felhőkarcolós tipikus amerikai hely... nincs értelmetlenül teletömve (zömmel sajnos rossz) fekete szereplőkkel, csak hogy a kvóta meglegyen (van ebben latin bőven meg félvér, csak ahogy a déli határ környékén normális).

    A sztori valóban zagyva, de hát melyik sorozatban nem? Elég ritka. Az utóbbi 10 év nagy sorozat sikerei sok évaddal, melyik nem zagyva többé vagy kevésbé? Jó párat láttam, de egyet sem tudnék elmesélni részletesen és szerintem, a legtöbben így vagyunk ezzel, hacsak nem zseni az illető, ha egyszer látott egy méretes sorozatot (tehát nem egy éved 5 résszel), garantálom hogy bele fog zavarodni ha megkéri valaki hogy mesélje már el legalább a lényeget a fő szálat de azért részletesen viszonylag... csak pislognánk a legtöbben, a felére sem emlékszünk, még nagyfilmeknek sem, nemhogy sorozatoknak..
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2021.05.04. 19:09:49
  • Lapajka #4
    Hát nem volt túl jó az igaz, de még annál is rosszabb lett az új csajjal sajnos, pedig amúgy helyeske...
  • Angel5 #2
    nekem vegyes érzéseim vannak inkább hajlok a felé hogy lehetett volna ez nagyon jó is de csak középszerű lett tele agysorvasztó hülyeségekkel meg felesleges drámázással meg a csaj ufó genetikus lett mindent is tud megold nem számít hogy nem földi.............
  • Lapajka #1
    Zseniális ifjúsági sorozat! De sajnos ha a főszereplők közt valaki lelép, az mindig rossz ómen, nem biztos hogy nélküle ill másik színésszel elérhető már az összhatás, láthatjuk ezt pl a Batwoman-nél Ruby Rose nélkül...