Ötvös Tibor

Mozgásban a Diablo II: Resurrected

Újabb videókon mutatta meg magát a Diablo II: Resurrected.

A Blizzard egy újabb klasszikusát veszi elő a Diablo II képében, mely Resurrected címmel érkezik majd és az eredeti alkotás mellett tartalmazza még a Lord of Destruction kiegészítőt is. Ma pedig kaptunk újabb videókat arról, hogyan néz majd ki az új kiadás és hogyan festett a klasszikus.

A Diablo II: Resurrected összesen 7 karaktert kínál majd: Amazon, Barbár, Necromancer, Paladin, Varázslónő, Bérgyilkos, Druida. Ezen felül 7.1-es hangzást is kapunk. Aki azonban szeretné a klasszikus megvalósítással letudni a kalandot, az bármikor visszaválthat a 2000-es grafikára is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #8
  Igen, gondoltam, hogy az OBS meg a Youtube miatt duplán szarok a videók. De egy 4K videót is néztem, és az biztos nem volt szarrátömörítve meg szétkenve, mert lehetett látni a pixeleket az objektumok szélén. Ez a kép annál olajfestmény-jellegűbb és sokkal több szín van benne. Az a 4k-s videó jobban tetszett. :D
 • Sir Cryalot #7
  Videokban be van kapcsolva a szétkenős SMAA+TAA, én megnéztem a demót kikapcsolva és úgy néz ki mint a kép , nem photoshop.

  1080p + szétkenés = 1600*900 vagy rosszabb + KÉTSZERES videó tömörítés = 1280*720

  Kép = szinte tömörítetlen 4K

  Hát igen...
  Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.04.19. 11:48:55
 • wraithLord #6
  Technical alpha gameplayt néztem, nem egy darab feltupírozott random képet valahonnan. (És ott van, hogy "leszámítva...")
 • Sir Cryalot #5


  " úgy néz ki, mint ahogy emlékszem, hogy kinézett "

  ?:D
 • Sir Cryalot #4
  Iszonyatosan jó cucc , úgyis szétmodolják szóval lehet kezdeni összekészíteni a zsetont Kotick Bobbynak .
 • Sippie #2
  Pöpecül néz ki, de 40 eurot nem ér, főleg annak akinek megvan a régi.
 • wraithLord #1
  Jól megcsinálták, kb. úgy néz ki, mint ahogy emlékszem, hogy kinézett :D. Persze leszámítva a fényeket meg az effekteket, mert azok jobbak, és leszámítva a kis részleteket, mert azok pedig nem voltak (gondolok itt a kis felbontás miatti részletek hiányára). Meg persze az interface se olyan, mint volt.