Szekeres Viktor

Végre láthatunk egy igazán véres zombifilmet

Zack Snyder nem fogta vissza magát új filmjével.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, melyek között bár több mozis is akadt, most egy streaming platformon debütálót választanánk ki, a Zack Snyder által rendezett Army of The Deadet, mely R-es korhatárt kapott, vagyis a 17 éven aluliak csak nagykorú felügyelete mellett nézhetik meg. Illetve ez az ajánlott számukra, természetesen a szülőre van bízva, hogy mennyire akarják óvni a csemetéjüket.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és nem meglepő módon a film erősen véres, erőszakos mindvégig (belsőségekben sem szűkölködik), ráadásul a trágár nyelvezet is állandó végig. És ha mindez nem lenne elég, akkor némi szexuális tartalom is található benne, valamint rövid ideig meztelenség, illetve grafikusabb pőreség is - utóbbi jó eséllyel fedetlen férfitestre utal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    Akkor is... ki a t*köm megy el bankot rabolni zombiapokalipszis idején? Mire és hol költik el egyáltalán a rabolt pénzt? Mikor zombik milliárdjai lepik el a földet, pont a pénzre lesz a legnagyobb szükség. :))) Mondjuk jól ég, vele lehet tüzelni.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2021.02.25. 15:27:58