SG.hu

Hatalmas és olcsó a Nokia 1.4

A HMD Global bejelentette a Nokia 1.4 okostelefont, amely márciusban érkezik Magyarországra 2/32 GB-os kivitelben.

A márka legolcsóbb okostelefon-szériájának új tagja az eddigi legnagyobb, vékonykávás kijelzőjét kapta, ami 6,51 collosra nőtt. Dupla hátlapi kamerát kapott (a főkamerán kívül egy makro kamera is a hátlapra költözött), a Google Camera Go alkalmazásával kiegészülve pedig a cég közleménye szerint akár gyenge fényviszonyok mellett is jó minőségű fotókat készíthetünk. A Portré és az Éjszakai módok segítenek, hogy a családi fotókat örömmel vegyük elő a későbbiekben is, a háttérelmosás segítségével professzionális hatást keltve. A makrofotózás lehetősége közelebb hozza a tárgyakat; a kicsik élvezni fogják, hogy éles képeket készíthetnek a virágokról, bogarakról, vagy éppen az asztal mintázatáról.


Ez a megfizethető készülék arra született, hogy nyugodtan kölcsönadhassuk a gyerekeknek is anélkül, hogy aggódnunk kellene, milyen állapotban kapjuk vissza. "Két gyermek édesapjaként pontosan tudom, milyen kihívásokkal néz szembe a legtöbb család, amikor az otthoni időtöltést kell megoldaniuk. Egy olyan telefont terveztünk számukra, ami az összes családtagnak tartogat előnyöket, de nem terheli meg különösebben a kasszát” – nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global termékfejlesztési vezetője.

A Nokia telefonok a strapabíróságukról híresek, nincs ez másként a Nokia 1.4 esetében sem. A megbízhatóságról a Qualcomm lapkakészlete és az ujjlenyomat-szenzor gondoskodik, illetve a rendszeresen érkező biztonsági javítócsomagok. A készülék készen áll az Android 11 (Go verzió) érkezésére, így kívül-belül időtálló. Az előre telepített szülői felügyelet segítségével a Play Áruház alkalmazásait a szülők kontrollálhatják, így nyugodtak lehetnek akkor is, ha a gyerekek használják a készüléket. A fennmaradó szabad tárhelyről egy új visszajelző tájékoztatja a felhasználót.

A Nokia 1.4 2/32 GB-os kivitelben érkezik Magyarországra 2021 márciusában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #1
    Mondjuk gyereknek pont nem jó, ha nem jól fut rajta a játéka

    De melós telefonnak el lehet képzelni, ahol jó ha nem kell sajnálni.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2021.02.05. 14:16:17