Szekeres Viktor

Kiderült, mikor folytatódik a Kerge kacsák

Megjött a Kerge kacsák-sorozat első előzetese.

Három éve kezdtek el dolgozni rajta, és tavaly februárban kiderült, hogy tévésorozatot terveznek készíteni a Mighty Ducks-mozifilmek alapján, az ABC Signature Studios részvételével a Disney+-ra. Az itthon Kerge kacsák címen ismert filmekben Emilio Estevez volt a főszereplő, és a 10 részes berendelést kapó The Mighty Ducks: Game Changersben is ő fog szerepelni, a partnere pedig Lauren Graham lesz. Ami pedig talán a legfontosabb, hogy az eredeti film írója, Steve Brills fogja készíteni a szériát.


A fenti előzetes némi ízelítőt ad a szériából, ami március 26-i premierdátumot kapott. A sorozat további szereplői Brady Noon, Swayam Bhatia, Taegen Burns, Julee Cerda, Bella Higginbotham, Luke Islam, Kiefer O’Reilly, Maxwell Simkins és De’Jon Watts lesznek. És mondanunk sem kell, hogy Gordon Bombay ismét arra kap lehetőséget, hogy egy szedett-vetett hokicsapatot gatyába rázzon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Atyaég, Emelio Estevez! Gyakorlatilag a 90-es évek vége óta alig hallani róla. Mist meg nekiesik A vadnyugati fiai 3. részének is.