Szekeres Viktor

Amire mindenki várt: itt a Godzilla vs. Kong előzetese

Előzetest kapott az idei év első komoly blockbuster kategóriás filmje.

Sokan vágták a centit, és végre megérkezett a Godzilla vs. Kong első előzetese, ami a nagyközönségnek készült, hiszen korábban már láthattuk kisebb körben vetített trailerek, illetve egyéb anyagok kiszivárgott, rossz minőségű változatát. A film márciusban kap amerikai premiert, a mozikban és az HBO Maxon. Az, hogy itthon mikor és milyen formában lesz látható, még nem lehet tudni.


A március 26-án bemutatásra kerülő film főszereplője Alexander Skarsgard és Eiza Gonzalez, valamint Demian Bichir, Brian Tyree Henry és Danai Gurira lesz. A filmnek az az Adam Wingard volt a rendezője, akitől legutóbb az új Blair Witch Projectet, valamint a Death Note-ot láttuk. (A rendező egyébként korábban még olyan alkotásokat jegyzett, mint a You're Next és a The Guest.)

A Godzilla vs. Kong előzményeként a Kong: Koponya-sziget, valamint a Godzilla: King of the Monsters funkcionál. Ami jó hír, hogy a film nem csak egybites sztorival fog bírni, hiszen a Legendary produkciós cég a nem pusztán kiadta egy forgatókönyvírónak a megbízást a szkript megírását, hanem egy írószobát állított össze a minél tökéletesebb történet elkészítése érdekében. A szoba tagjai: Terry Rossio (ő a vezető író), Patrick McKay és J.D. Payne, Lindsey Beer, Cat Vasko, T.S. Nowlin és J. Michael Straczynski.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #16
  Rögtön a trailer elején van az a rész. Nyilván szándékosan nincs róla infó, de tekintve, hogy az újabb filmekben se Godzilla, se Kong nem ellenségei az embereknek, és a trailerben is elhangzik, hogy valami felbosszantotta Godzillát, akár még igaz is lehet. Pláne, hogy a filmes játékfigurák között már talán tavaly felbukkant.
  Itt a trailer elején tényleg lehet a Mecha, a piros fények semmiképp sem Kongtól vagy Godzillától származnak. Kár, hogy valami ember alkotta rettenet lesz, Mechagodzilla amúgy földönkívüli eredetű volt eredetileg.
  az 1974-es Godzilla vs. Mechagodzilla minden idők egyik legszórakoztatóbb filmes szemete, amihez csak hozzátesz a mozis magyar szinkron. Ráadásul jó kis lényparádé, a sorozat számos szörnye felbukkan benne Godzilla szövetségeseként vagy ellenségeként.
 • kalapos01 #15
  Jó meglátás, a való életben tényleg sokkal nagyobb a különbség közöttük.
 • Macropus Rufus #14
  Arról tud valaki valamit, hogy a Mechagodzilla is bene lesz a filmben? A youtube-bon több, videót is találtam ami a bemutatót elemzi kis és ott tényleg úgy tűnik, mind ha benne lenne a filmben a Mechagodzilla.
  Erről valakinek infója van é?
 • Macropus Rufus #13
  A Koponya sziget majma 100ft magas volt. A 2014-es Godzilla meg 300.
  Erre itt azt látom, hogy azonos méretűek. Vitz.
  A Godzilla mindig egy nagy dög volt a King Kong meg hozzá képest kicsi volt.
 • Cyberdog #12
  Ki? Éééén...? Nem. Egyáltalán nem. A Godzilla 2 is egy f*s volt.
 • Zombee #11
  Megragadtad a lényeget, mesefilm. Többféle King Kong is volt. Japánban már 1962-ben hajba kaptak egyszer, ott is egyformák voltak.
  Egyébként Godzilla 393 láb magas, King Kong 353. Mármint a jelenlegi változatok. Az adatokat a godzilla.fandom.com nem tudom, honnan veszi. Egyik 119, másik 107 méter.
  A 2017-esre valóban 100 láb körül írnak, 30 méter, az is egy 10 emeletes ház. Talán kiderül a filmből, mi miért van. Talán nem. Ez egy mesefilm.
 • Lapajka #10
  Az sem nagyobb sokkal, az megvan..?
 • codaco #9
  Már várom a Godzilla vs Superman filmet.
 • Jrex #8
  Az azért ugye megvan, hogy ez nem a Peter Jackson féle King Kong? Ez a Kong: Koponya sziget King Kongja....
 • Lapajka #7
  Kicsit elmérték ezt nem? A King Kong kb mint egy T-Rex akkora. Egyik részben két T-rexet le is gyaláz... tehát kettővel is elbír némi szerencsével... (legalábbis az eszement, de látványos filmben)
  Nade bocsánat, godzilla? Az kb 10-20-szor nagyobb könyörgöm...!!! A godzilla a felhőkarcolót felrúgja és ledönti (250 mépteres teherhajót felveszi és azal veri a másik godzillát) meg ilyenek... Kong esetkeg felmászik a felhőkarcoló tetejére... a gozillán nem fog emberi fegyver, sem rakéta sem bomba semmi.. Kongot simán kilövik néhány közepes rakétával... Picikét más léptékek vannak. Vagy legalábbis voltak eddig a róluk készült mesefilmekben.
  Hogy gondolták? Kong felmászik a godzilla fejére é kinyomja a szemét..? Vagy a súg a fülébe egy viccet és halálra röhögi magát..? Vagy eleve csak azon, hogy ki áll vele a Kong..? XD