Szekeres Viktor

Ilyen lesz Zack Snyder nagyszabású zombis filmje

Képek érkeztek az Army of The Deadből.

Szokás mondani, hogy a nyomtatott sajtó halódik, de azért az újságok papíron még nem adják fel a küzdelmet, amit remekül jelez az, hogy még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint az Entertaiment Weekly, mely olykor exkluzív fotókat jelentet meg hasábjain - valamiért számukra komoly összeget ér meg, hogy ezek a képek ne a neten jelenjenek meg először, és csak az újság standokra kerülése után pár perccel váljanak online elérhetővé.


Zack Snyder legújabb rendezése, az Army of The Dead a Netflixre készült el, bár azt még nem tudni, hogy mikor lesz látható. A filmben szerepelni fog Omari Hardwick, Chris D’Elia (akit digitálisan Tig Notaróra cseréltek le a botránya után), Hiroyuki Sanada, Raul Castillo, Nora Arnezeder, Matthias Schweighöfer, Samantha Win, Rich Cetrone és Garrett Dillahunt, valamint Dave Bautista és Ella Purnell. A Netflix filmjének forgatókönyvét Joby Harold és Shay Hatten írta, a történet pedig egy férfiról szól, aki egy csapat zsoldost fogad fel, hogy azok minden idők egyik legnagyobb rablását hajtsák végre egy zombiapokalipszis közepette. A költségvetés sajtóinfók szerint 70-90 millió dollár volt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    Zombiapokalipszis... rablás - pénzt, aranyat, gyémántot? - minek? S hol fogják elkölteni? Vagy minek? Elmennek a Karibtengerre egy szigetre, kinyírják a zombikat és máris birtokba vehetik.
  • sertrex #1
    Milyen lesz? Állni fognak egy karikában?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.01.10. 00:35:40