Szekeres Viktor

Mozis rebootot kap a Skorpiókirály Dwayne Johnsonnal

Készül a The Scorpion King rebootja.

A hatodik Skopiókirály-film ismét mozikba kerülhet, ugyanis a Deadline arról értesült, hogy a Universal stúdió és Dwayne Johnson elkezdett fejleszteni egy rebootot a Múmia-filmekből kinőtt franchise-hoz, ami révén az egykori amerikai focista és pankrátor igazán ismertté vált. Az új Scorpion King-film történetérők még nem lehet tudni, de az biztos, hogy a forgatókönyvét az Oscar-jelölt Jonathan Herman írja. A főszereplő természetesen nem Johnson lesz, de mivel a színész szívéhez igazán közel áll a sorozat, ezért elképzelhető, hogy nem csak producerként vállal szerepet a rebootban, hanem színészként is fel fog tűnni benne valamilyen kapacitásban.

A karaktert A múmia második részében és A skorpiókirályban Dwayne Johnson alakította, A Skorpiókirály 2. - Harcos születikben Michael Copon volt, míg A Skorpiókirály 3. - Harc a megváltásértban, valamint A Skorpiókirály 4: Harc a hatalomértban már Victor Webster. Legutóbb, az itthon még be nem mutatott The Scorpion King: Book of Soulsban Zach McGowan kapta a megtisztelő feladatot. Annak ellenére, hogy a 2002-es mozifilm 165 millió dollár bevételt termelt világszerte, a további epizódok csak DVD-n jelentek meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Az ős Skorpiókirály egy csúcs film... az összes többi, azaza az úgymond folytatásai, mind B filmek... kb ennyi a dvd-k titka ill magyarázata... Egyébként hiányoltam hogy nem lett még Rock-al Skorpiókirály film azóta sem, mikor ő vitte sikerre... közben meg nagyüzemben csinálja a filmeket és nagyon sok igénytelen szemetet is...