Szekeres Viktor

Újabb sportágra csapott le a SportTv

Sznúkert fog közvetíteni a legnézettebb magyar sportcsatorna.

A nemrég behozott baseballos közvetítések mellett újdonságként a sznúker is debütálni fog a SportTv csatornáin. Az eddig által a Eurosport kínálatában látott sportág a következő két hétben a Sport1-en és a Sport2-n csaknem 100 órában lesz látható, többek között olyan sztárok révén, mint Ronnie O’Sullivan, Judd Trump és Neil Robertson is. A kommentátot Kurucz László lesz.

A közvetítések egyrészt október 26-30. között a Championship League Snooker Milton Keynesi középdöntőit és döntőit fogják lefedni, másrészt pedig november 2-8. között a Champion of Champions viadalt. A csatorna tájékoztatása szerint a Championship League Snooker középdöntőjébe a viadal legjobb 32 versenyzője jutott, akik nyolc négyes csoportban vágnak neki a küzdelemnek. A Bajnokok Bajnoka, azaz a Champion of Champions más lebonyolítás szerint zajlik, ott egyenes kieséses rendszerben csap össze 16 versenyző.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #2
    Bárcsak az NFL-t ne engedték volna el, akkor nem kellenének most helyette 'töltelék' műsorok...
  • skorpio7 #1
    Én nagyon örülök neki. Minden snooker versenyt nézek, amit csak lehet. Ha nincs más akkor vmi stream vagy facebookos közvetítés, de a tv képernyőjén az igazi. Pláne ha Kurucz László kommentálja (ő a kedvencem).