Szekeres Viktor

Rebootot kap a Dexter

Folytatódik a Dexter.

Pár hete írtunk arról, hogy még mindig nincs hír a Dexter rebootjáról, és a jelek szerint a Showtime ránk akart cáfolni, mert tegnap bejelentette, hogy berendelte a Dexter 9. évadját, azaz rebootolja a sorozatot. Az újraindításból pedig ki fog derülni, hogy mi történt a főhőssel a nyolcadik szezon hírhedt zárását követően.

Az új szezonra természetesen vissza fog térni Michael C. Hall, és a többi szereplőt is nemsokára ki fogják választani. A sorozat showrunnerje Clyde Phillips lesz, aki a széria korai szezonjának a sorozatfőnöke volt. A sajtóközleményben jövő év eleji forgatáskezdést említenek, és azt, hogy a tíz részes új évadot még 2021. őszén szeretnék bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #5
  Már hogyne menne együtt. Ha nem tudod, hogy mi mit jelent, akkor a fogalmaknak érdemes utánanézned. Mármint abból kiindulva, hogy ha a reboot az, amire gondolsz, akkor mit jelent a remake, stb. (Ökölszabály: ha valamit olvas az ember és nem ért, vagy abból indul ki, hogy ő a hülye, vagy abból, hogy az, aki írja. Én mindig előbbiből teszem, mert tudom, hogy legtöbbször nem a másik nem ért hozzá. Nyilván a többség mindig azt fogja feltételezni, hogy a másik nem árt hozzá.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.10.18. 11:31:32
 • avman #4
  most akkor reboot, vagy új évad? a kettő együtt nem megy.
  segítek az enyhe fogyatékkal küzdőnek: új évad
 • Ender Wiggin #3
  Tehát végső soron folytatják, nem rebootolják...
 • Csaba161 #2
  És mi lesz benne?
  Favágókat fog fejszével aprítani????
 • Relixo #1
  Imádtam!! Egyik kedvenc sorozatom. :)
  Michael C. Hall jól teszi,hogy visszatér ebbe a szerepbe. Remélem az "új" is lesz olyan jó mint a régi részek.