Szekeres Viktor

Free Guy: elő-előzetest kapott az új Ryan Reynolds-akciókomédia

Ma érkezik a Free Guy új előzetese.

Hollywoodban az elmúlt években szokássá vált, hogy egyes sikerfilmek reklámja is reklámot kapjon. Ez azt jelenti, hogy a küszöbön lévő előzetes premierjének dátumát a stúdiók marketingesei egy afféle elő-előzetessel hirdetik, így generálva egy kis hype-ot a reklámnak, mely jó eséllyel ekképp jobban is fog teljesíteni. Persze efféle húzással általában csak a legnagyobb filmek élnek. Az pedig talán nem meglepő, hogy a 20th Century Studios a Free Guyban látja a sikert. Itt az előzetes beharangozója.


A sok halasztás közepette mindenképp felüdülés látni, hogy van film, amely tartja premierdátumát, bár a fenti videóban is elviccelődnek azon a színészek és a rendező, hogy közel sem biztos, hogy akkor megérkezik a film a mozikba, de valamikor biztosan látható lesz. Majd egyszer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    érdekes a koncepció. Arra azért kíváncsi leszek, hogy egy npc, hogyan fog rájönni, hogy ő egy npc. Mert aki ncp az nem fogja tudni, hogy ncp. Ez a lényeg benne. Gyak. egy kód sor az egész csávó. (+ minden és mindenki, már ha a játékban vagyunk.)
    Részemről várós