Szekeres Viktor

Justice League: a rendezői változat - itt az első előzetes

Megérkezett az első videó a Snyder Cuthoz.

Mint az köztudott, nem sok film rendezői változata után panaszkodtak annyian, mint az Igazság Ligája, azaz a Justice League-é után. Nos, az HBO Max (valamiért) beadta a derekát, és pár hete bejelentette, hogy hajlandó pár tíz millió dollárt és több hónapnyi munkát fordítani arra, hogy elkészülhessen Zack Snyder változata a filmből. Amiről egyelőre csak remélni lehet, hogy nagyon jó lesz. A lenti apró videót tegnap adták ki hozzá, talán ebből le lehet szűrni valamit, bár a képregényfilm nem túl jó szerepléséből a mozikban arra lehet következtetni, hogy sokan még astúdiós verziót sem látták.


A rendezői víziókat tükröző, sötétebb tónusú változat 2021-ben fog felkerülni az HBO Maxra (természetesen Amerikában). Arról nincs információ, hogy itthon valamilyen formában bemutatásra kerül-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Azért nem túl jónak mondani a 657 milliót erős túlzás. Más kérdés, hogy ebből csak 230 jött be az USA-ból, és a film is sokba került. Amúgy kis eltéréssel ugyanannyit hozott, mint a Doktor Strange, ami meg az SG szerint hatalmas siker. Hogy is van ez?