Szekeres Viktor

Ryan Gosling lehet az új Farkasember

Megvan a Wolfman főszereplője?

A Leigh Whannell-féle, kifejezetten jól sikerült The Invisible Man nagy sikere bebizonyította a Universal stúdiónak a Tom Cruise-féle Múmia bukása után, hogy mégiscsak van potenciál a Dark Universe-ben, csak másképp kéne hozzáállni. Épp ezért nem is nagyon lepődünk meg azon, hogy a Variety arról értesült, hogy be is indították a Farkasemberes projektjüket, azaz a The Wolfmant, aminek a Rendes fickókból is ismert Ryan Gosling lehet a főszereplője - korábban Dwayne Johnsont próbálták megnyerni a szerepre. A rendezőt most kezdik el keresni.

Sajtóforrások szerint a stúdió vezetői már el is kezdték meghallgatni a szóbajövő jelölteket az elmúlt hónapban, és abban bíznak, hogy nemsokára meg is születhet a döntés. Egyelőre nincs nagyon éllovas közöttük, de egy nevet már lehetett hallani a sajtóban, a Romlott oktatást rendező Cory Finley-ét. Érdekesség, hogy a szerepet magának már korábban kinéző Gosling azt tervezte eredetileg, hogy nem csak főszereplője, de rendezője is lenne a filmnek (a Lost River után másodjára vállalt volna ilyen feladatot), azonban végül a stúdió lebeszélte erről az Oscar-jelöltet.

A film története Ryan Gosling ötletén alapszik majd, a szkriptet pedig Lauren Schuker Blum és Rebeca Angelo írhatja meg. A történet még nem ismert, de arról hallani, hogy a jelenben játszana és a Jake Gyllenhaal-féle Éjjeli féreg nyomdokaiba próbálna lépni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barret #1
    Az ottan bekarikázva nem Csubakka???