Spencer

A Brother új lézernyomtatói

A Brother, az egyik vezető nyomtató- és faxgyártó ma bemutatta a legújabb, nagy teljesítményű HL-1650 és HL-1670N típusú irodai lézernyomtatóit.

A két nyomtató a saját kategóriájában egyedülállónak mondható, ugyanis támogatják az automatikus "duplex" nyomtatást és háromszínű LCD kijelzővel rendelkeznek. A cég az új nyomtatóinál alkalmazza a különleges HQ1200 technológiát, amely nagy sebesség mellett is kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé. Ez egészen pontosan 16 lap/perces sebességet jelent. A nagy teljesítménynek megfelelően a Brother az új eszközeit elsősorban komolyabb irodák és kereskedelmi intézmények számára ajánlja.

Mindkét új nyomtató használata, vezérlése rendkívül egyszerű. Ebben nagy szerepe van a már említett LCD kijelzőnek. A nyomtató jellemzői között a legfontosabb a "duplex" nyomtatási lehetőség, amelynek segítségével automatikusan végezhető el a kétoldalas nyomtatás. Ez a megoldás, amellett, hogy kevesebb papír felhasználást teszi lehetővé, még a fenntartási költésegeken is jelentősen csökkent.

A HL-1650 printer 8MB memóriát tartalmaz, amely akár 136MB-ra is kibővíthető, míg a HL-1670N típus 16MB memóriával rendelkezik, és ez a kapacitás 144MB-ig növelhető. Mindkét modell 350 lapos lapadagolóval van ellátva. Párhuzamos vagy USB porton keresztül lehet a számítógéphez csatlakoztatni. A HL-1670N hozzákapcsolható Ethernet hálózatokhoz, míg a HL-1650 esetében ez a lehetőség csak opcionális.

Mindkét printer kompatibilis a Windows/Mac/iMac/iBook/G3/G4 platformokkal. A Brother lézernyomtatók szállítása még januárban elkezdődik. A HL-1650 típus 600 dollárba (180000 forintba), míg a HL-1670N modell 750 dollárba (225000 forintba) fog kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bear #2
    Hat ennyi penzert meglepodnek ha szines lenne!
    Csao!
  • Andris #1
    Szines? - nem mintha venni akarnék csak érdekel