Szekeres Viktor

Hamarabb láthatja a közönség a Top Gun 2-t!

Előre hozták az új Top Gun-rész premierjének időpontját.

A folytatásfilmek rajongói örülhetnek, hiszen a Deadline arról számolt be, hogy a Paramount Pictures megváltoztatta Joseph Kosinski új filmjének, a Top Gun: Mavericknek az amerikai premierdátumát - és ezúttal a nézők által preferált irányba. Eredetileg a film június 26-án került volna az amerikai mozikba, de a legújabb változat szerint már 24-től látható lenne.

Joseph Kosinski legutóbb éppen Tom Cruise főszereplésével forgatta a Feledést, előtte pedig a Tron: Örökséggel debütált Hollywoodban. Érdekesség, hogy a filmet eredetileg 2019. július 12-én tervezték bemutatni, azaz egy héttel a Pókember: Hazatérés folytatása után, valamint egy héttel az élőszereplős Oroszlánkirály előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ez az a film, ahol már az első rész létjogosultságát is világ életemben megkérdőjeleztem. Minden adott volt (pénz, színészek) egy jó repülős filmhez, ehelyett csak faszméregetés meg csöpögés volt benne.
  • Zoliz #1
    Tényleg összevetjük ezt a filmet az "élőszereplős Oroszlánkirály"-al? Vagy az adagolás a lényeg és mindegy jó vagy rossz?