Ötvös Tibor

Játékot kap a Csillagközi invázió

Újabb játékot kap a kultikus Csillagközi invázió.

Jövőre jelenik meg PC-re a Starship Troopers: Terran Command, mely a kultikus, de rosszul öregedő Csillagközi invázió stratégiai játék-változata lesz. Az 1998-as Paul Verhoeven mozi kapott több folytatást és persze játékváltozatot is, mely 2005-ben jelent meg és bukott hatalmasat. A The Aristocrats most úgy döntött, hogy új kört fut a címmel, de ezúttal a jóval érdekesebb stratégia műfajban.

A Terran Command feltehetően nem követi a film cselekményét, inkább egy önálló történettel készülnek a fejlesztők, mely persze ismét a bogarak elleni harcba kalauzol el minket. A játékmenetben a megszokott stratégiai ág mellett a tower defense programok elemei is visszaköszönnek majd. A Starship Troopers: Terran Command nem kapott még megjelenési dátumot.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #6
  Igazából az a "baj" a filmmel, hogy alapvetően a rendező az első fejezet után feladta a könyv elolvasását, mert számára "túl fasiszta" volt, és inkább megpróbálta kigúnyolni a könyvet a szatírájával. És a meglepő, hogy ennek ellenére átviláglik a könyv értéke a filmen.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.12.09. 19:11:54
 • NEXUS6 #5
  Én simán nevezném kultikusnak, sőt látnokinak. Csak nézd meg Amerika film után következő 10 évének történelmét. 0911, háború a sivatagban, háború ami vég nélküli győzelemmel folytatódik, a társadalom militarizálása...

  Aki látta ezt a filmet 97-ben, és értő szemmel nézte, annak hihetetlen volt, hogy a világ hogy lemásol egy filmet, amit szatírának, gyak figyelmeztetésnek szántak.
  Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.12.08. 15:00:25
 • Zoliz #4
  De, mert a katonák voltak a náci polgárok vagy a rovarok már nem tudom és ma is erről szól a világ. Az biztos nagyon lehetett benne irtani.
 • Ellaberin #3
  Volt egy stratégiai meg egy fps. Az utóbbi nekem nagyon bejött és régóta vártam egy folytatást, sajnos nem ezt.
  A másik szívfájdalmam, hogy az fps-t nem sikerült újabb vason elindítanom pedig szívesen végig nyomnám, de akár egy remastert is. Sok sokkal rosszabb játék kapott már új bőrt/motort, ez is megérne egyet.
  Persze nagyon lehúzták anno, ha jól emlékszem, pedig a környezetemben szinte mindenkinek bejött.
 • AnuluWork #2
  Már volt belőle egy játék. Nem is volt rossz!
 • t_robert #1
  kultikusnak azért nem mondanám.....