Szekeres Viktor

Itt az új Ghost in The Shell-sorozat első előzetese

Előzetest kapott a Ghost in the Shell: SAC_2045.

Szűk két éve derült ki, hogy új animációs Ghost in The Shellt terveznek készíteni Kenji Kamiyama és Shinji Aramaki rendezésében, tavaly decemberben pedig arra is fény derült, hogy a Netflixre érkezik majd 2020-ban a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex új szezonjának számító SAC_2045. A gyártást a Production I.G. és SOLA Digital Arts végezte. És mostantól nézhető az első előzetes is, amiből értelemszerűen inkább a grafikai stílusra derülhet fény.


Az itthon Szellem a burokban, illetve Páncélba zárt szellemként is futó népszerű anime (aminek eredeti címe Kőkaku kidőtaiként) legutóbbi változatát egy hollywoodi élőszereplős film formájában kapta meg, ami elég nagy csalódást okozott bevétel szempontjából, így nem valószínű, hogy valaha is folytatódna, maximum később próbálhatják meg rebootolni. A Scarlett Johansson főszereplésével készített film Amerikában 41 milliós bevételt produkált, a világ többi részén pedig 129 milliósat - mindezt 110 milliós költségvetésből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #4
    ez hol anime? :o
    nem várós.
  • kvp #3
    Hat ez a kisiskolas, hercegnos rajzfilmek stilusaban lett megrajzolva, kb. mint egy nintendos videojatek. A hang melysege nagyon nem passzol hozza. De ha a star wars clone wars-os rajzfilmeknel bejott ez a stilus talan most is sikeres lesz.
  • Sippie #2
    fúj de elbaszták a grafikát... ehh...
  • TSImike #1
    Hát ez sz@r...