Szekeres Viktor

Itt a Világok háborúja scifi-sorozat első előzetese

A BBC elkezdte reklámozni a War of The Worldsöt.

Úgy tűnik Világok háborúja lesz a címe itthon a BBC-re érkező 3 részes The War of The Worlds-sorozatnak, ami H.G. Wells regénye alapján készül, klasszikus megközelítés mentén, ami azt jelenti, hogy az edwardiánus Angliában játszódik majd. Főbb szereplői Eleanor Tomlinson, Rafe Spall, Robert Carlyle és Rupert Graves lesznek.


Íme a széria első előzetese. A történet egy párt fog követni, akik az emberiség elpusztítására és a bolygó meghódítására törekvő könyörtelen marslakók elől menekülnek. A Wells-mű kedvelői számára van egy jó hírünk, miszerint a Fox International is elkészített egy War of The Worlds sorozatot Gabriel Byrne és Elizabeth McGovern főszereplésével, de az a jelen korban játszódik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Jó de, hát pont arról szól az eredeti könyv, hogy a Föld akkori szuperhatalmát, a Brit birodalmat megtámadják az élienek, akik az akkori szupertechnológiánál (tüzérség, huzagolt csövú, hátultöltős puska, könnyűlovasság...) is jobbal bírnak.

    Szal ilyen szempontból a Tom féle jobban átadja a mondanivalót.
    Ez így aranyos, meg retró. Más olvasata lesz, mint akkor.
    Nekem ez a kedvencem:
    https://archive.org/details/TheGreatMartianWar19131917.Mister.X
  • Macropus Rufus #1
    nem tűnik olyan rossznak. Nem hiszem, hogy rosszabb lenne a Tom félénél. Az egy hót unalom volt. Tulképpen az idegenek támadása volt a legjobb rész a filmben. Aztán ennyi. Ezt legalább némileg érdekessé teszi, hogy nálunk csak flinták vannak :)
    (bér sztem előbb v. utóbb lesz alien fegyver is, különben eleve vesztes felállás. Vagy ismét a nátha győz...)