Szekeres Viktor

Újabb kilencvenes évekbeli alapfilm kap feldolgozást

Újabb Micsoda buli! készül.

Bár nem lett széles körben ismert és nagy kasszasiker, de a Reginald Hundlin-féle 1990-es Micsoda buli! (House Party) alsó hangon is alapfilmnek számít sokaknál, igazi rajongói kedvenc darabról van szó, így nem is csoda, hogy még ma is megihleti az írókat. Most például Stephen Glovert és Jamal Olorit, akik LeBron James és Marverick Carter közreműködésével írják meg a remake szkriptjét.


A feldolgozás híréről, valamint a fejlesztés elkezdéséről a Deadline értesült, mint ahogy arról is, hogy a rendező a videóklipjeiről ismert Calmatic lehet, ha a projekt zöld utat kap. Calmatic idén lett különösen ismert, hiszen ő rendezte Lil Nas X számára az Old Town Roadot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ki a tököm az a Lil Nas X?

    Amúgy teljesen ártalmatlan alkotás lesz, az eredeti sem zavart sok vizet, kérdezz bárkit, a 90-es évekbeli feka alapfilm a Ne légy barom. Szerintem az is szar, illetve az szar, ez csak ilyen semmilyen tinglitangli komédia volt.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2019.09.19. 13:26:40
  • Ender Wiggin #1
    Ez sem volt rossz, de az igazi fekete leves a Princess Bride remake lesz. Bár amit már most kapnak az Instán, az elég lehet a projekt elodázásához...