Szekeres Viktor

Magyar előzetest kapott a legjobban várt novemberi karácsonyi film

Itt a Múlt karácsony szinkronizált trailerje.

Itthon november 17-én kerül bemutatásra a mozikban a Last Christmas Múlt karácsony címmel. Akik jártasak a popkultúrában, azok számára talán nem lesz meglepetés, hogy a filmben George Michael zenéje lesz hallható. A romantikus komédiát Emma Thompson írta, Paul Feig rendezte, a főszereplők pedig az író mellett Emilia Clarke és Henry Golding. Íme a magyarul beszélő előzetes hozzá.


A UIP-Duna Film hivatalos szinopszisa a következő: "Kate csengettyűs cipőben csetlik-botlik London-szerte és a saját rossz döntései között. Ő ugyanis egy egész évben nyitva tartó karácsonyi boltban dolgozik manóként – ez a munka szintén nem volt a legjobb döntés. Tom túl szép, hogy igaz legyen, amikor besétál az életébe, és elkezd átlátni a falakon, amelyeket Kate maga köré épített. Miközben London átalakul az év legcsodálatosabb időszakában, ennek a két fiatalnak csak nem akar összejönni semmi. Ám néha hagyni kell, hogy a hó ahogy esik, úgy puffanjon, néha a szívedre kell hallgatnod... és kell, hogy legyen hited."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    Pöcs.
  • zetortraktor #4
    Köszönöm! Én sem értem, mit értetlenkedik, hogy ki állapítja meg:) Persze, hogy a legjobban várt novemberi karácsonyi film, ha ez az egy novemberi karácsonyi film van. (Ha van másik, akkor nem szóltam.)
  • ostoros #3
    "novemberi karácsonyi film"
    Még egyszer leírom: NOVEMBERI KARÁCSONYI FILM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ízlelgessed ezt a szó salátát.
  • zetortraktor #2
    Nem értesz egyet a kijelentéssel? Van jobban várt film? Nem írtad le, csak kérdezel és kérdezel. Csacsi dolog két kérdéssel reagálni, mert abból csak az jön le, hogy sok mindent nem tudsz megválaszolni.
  • Relixo #1
    "legjobban várt novemberi karácsonyi film "
    És ezt ki állapította meg?
    Oké,hogy a cikkekbe baromságot írtok de most már a cím is totál marhaság lesz mindig ?