Szekeres Viktor

Készül az Ál/Arc feldolgozása

Új Face/Off-film készül.

A Deadline értesülései szerint a Paramount Pictures fel fogja újítani John Woo 1997-es akciófilmjét, az Ál/Arcot, mely eredetiben Face/Off címre hallgatott és John Travolta, valamint Nicholas Cage volt a főszereplője, amikor még a két színész divatos volt, és nem csak lakossági forgalmazásra készített alkotásokban vállalt szerepet. A stúdió rebootban gondolkozik, tehát az eredetinek csak az alapötletét veszi át Oren Uziel forgatókönyve.


Az anno igen sikeres, és elég elszállt, de ettől még teljesen eredeti történettel rendelkező film szinopszisa a következő volt: "Sean Archer FBI-ügynök élete legőrültebb akcióját hajtja végre, amikor orvosi beavatkozással arcot cserél gyűlölt ellenségével, a kómába esett Castor Troy-jal. A megszállott ügynök így próbálja kiszedni a kegyetlen terrorista öccséből, hová rejtették a várost fenyegető bombát. Csakhogy időközben az arc nélküli Troy magához tér és bosszúra éhesen Archer arcával távozik a kórházból."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #8
  A Gyerekjáték egy modernizált feldolgozás volt, mellesleg mocsok szar. Épp a lényeget vették ki belőle, Chucky karakterét, hogy legyen helyette egy öntudatra ébredő AI, Skynet baba. De megsúgom, a Gyerekjáték épp attól volt jó, hogy Charles Lee Ray szelleme beleköltözött a babába, személyiséget adott neki, méghozzá karakteres, szórakoztató személyiséget. Akadt még pár gyilkos babás horror abban a korszakban, de egyik sem lett akkora kult, mint a Gyerekjáték, pont emiatt.
 • zetortraktor #6
  Viccen kívül: észre kell venni, hogy csak az hisztizik, aki megnézi ezeket a filmet, és csalódik magában, és utána azt hiszi, hogy a filmek hibája az, hogy megnézte. Tessék jobb ízlésre szert tenni vagy jobb filmeket választani. Ennyi. Tele vannak a mozik szuper, eredeti filmekkel (és biztos vannak remek feldolgozások és folytatások is), egyáltalán nem muszáj Men in Black 4-et meg Annabelle 3-at nézni, amikor ott a Midsommar, a Good Boys vagy a Ready Or Not. Hó végén meg jön a Hustlers, amiben úgy tűnik, nem kell csalódnunk. De persze lesz, aki Rambo 5-öt fog nézni
 • zetortraktor #5
  Filmes láma 2.

  "mikor kitudja hány tucat hasonló feldolgozás lett nagy kudarc."

  Gondoltam, hogy elkezdem sorolni az elmúlt hetek feldolgozás filmjeit neked, erre augusztusban nem is találtam igazán. Ennyit a túlreagálásról.

  De persze végül találtam 3 feldolgozásfilmet a nyáron, de azokból 2 több, mint egymilliárd dollár bevételt termelt világszerte, ami pont az ellenkezője annak, amit írsz, a Gyerekjáték meg inkább volt reboot, mint remake, de az is anyagi siker lett, és nem mellesleg tök jó. Akkor mi is a gond? Azon kívül, hogy közzé akartad tenni, hogy mennyire nem értesz hozzá. (Ha akarom még az Az: Második fejezetet is idevehetem, mint gigasiker feldolgozás, de az sajnos adaptáció.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.09.12. 14:41:02
 • zetortraktor #4
  Filmes láma 1.

  a.) a folytatásoknál szerinted nem kell ötlet? csak azért, mert ismert karakterekről szól egy film, még ugyanúgy kell sztorit kitalálni, kell ötlet.
  b.) ööö, hogy is van ez? zavarnak a folytatások és feldolgozások, és milyen filmeket is néztél az elmúlt hetekben?
  c.) csak azért, mert vannak feldolgozások és folytatások, még mindig SOKKAL több az eredeti film. ergó több értelme van azt írni, hogy "Hollywoodban csak új, kreatív ötlet van?". Igazabb lenne, mint a másik. Nyilván, ha te csak feldolgozásokat és folytatásokat nézel, és nem érdekelnek az eredeti filmek, akkor jogos a hiszti.
 • StoneCold7 #3
  Kb. 4-5 éve pontosan ez megy, ha nem régebb óta.
  Csoda, hogy ilyen hírnek van hírértéke, mikor kitudja hány tucat hasonló feldolgozás lett nagy kudarc.
  Vagy inkább az a csoda, hogy manapság is próbálkozik valaki ilyennel, mikor már akkor sem jött be, mikor mindneki a feldolgozásokat leste jó pár éve.
 • Angel5 #2
  Minek ? Minek? Az eredeti epic és ennyi. Hulivodiba már nincs új kreatív ötlet ?? már csak a szar feldolgozások vannak és még szarabb folytatások
 • Zombee #1
  Travolta és Cage nem csak divatosak voltak, hanem épp karrierjük csúcsán tartottak, nem véletlenül. Valószínűleg itt meg is bukott a dolog, ma alig van ilyen kaliberű akciófilm ilyen kaliberű színészekkel.