Szekeres Viktor

Rossz hír a Westworld megmaradt nézőinek

Rövidebb szezont fognak kapni a Westworld-rajongók.

Nem elég, hogy nagyon, nagyon sokáig tartott az új Westworld-szezon írása és forgatása, most úgy néz ki, hogy az évad is rövidebb lesz, mint az eddigiek. A TheWrap arról értesült ugyanis, hogy az eddigi 10 epizód helyett a harmadik szezon csak nyolcat fog tartalmazni. Egyelőre mindezt az HBO még nem erősítette meg, de legkésőbb, a premierdátum kihirdetésekor erre is sor fog kerülni.

A Westworld készítője Lisa Joy és az a Jonathan Nolan - utóbbi Christopher Nolan filmjeinek rendszeres forgatókönyvírója, s aki pár éve kóstolt bele először a tévézés világába A célszemély (Person of Interest) című krimisorozattal. A sorozat alapjául szolgáló hetvenes évekbeli Michael Crichton által rendezett scifi története a jövőben játszódik és egy olyan szolgáltatás áll a középpontjában, mely révén szenzációs nyaralási lehetősége nyílik meg az emberek számára, akik az általuk kiválasztott korban tölthetnek el néhány kellemes napot. Mindezt jelmezbe öltöztetett androidok biztosítják számukra, azonban idővel egyre több a meghibásodást észlelnek köztük és a robotok elkezdenek öntudatra ébredni. Természetesen a harmadik évadra a történet már teljesen más fordulatot vett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Ezt most nem értem. Te komolyan nézed ezt a sorozatot? Vagy a levegőbe beszélsz átlagszínvonallal kapcsolatban?
  • Ender Wiggin #2
    Az a baj szerintem ezzel a sorozattal, hogy bár vannak benne nagyon jó dolgok, az átlag színvonal rohadt gyenge. De mint a GoT-ot a meztelenség, meg a vér el tudta adni. Lehet a Joyék is kaptak volna 10-et, mint a két GoT-os balfasz, de ők is csak 8-at kértek? :-D
  • Etinger #1
    A kevesebb néha több. A második évaddal teljesen kinyírták ezt a sorozatot.