Ötvös Tibor

Két órányi Need for Speed: Heat játékmenet érkezett

Több, mint két órás játékmenete tartalmazó videó érkezett a Need for Speed: Heat-ből.

Az Electronic Arts a Gamescomon is promózta a Need for Speed franchise új részét, mely a Heat alcímet kapta. A rendezvényen készülhettek felvételke is és így egy Youtube oldal több, mint két órát rögzített is a játékból. Szóval aki hosszabb betekintést szeretne nyerni a Heat kínálta világba, annak itt a tökéletes lehetőség.

A Heat Palm City képzeletbeli utcáin játszódik. Nappal a Speedhunters Showdown berkeiben próbálnak meg pénzt keresni és ebből fejleszteni a garázst. Éjszaka pedig illegális versenyek zajlanak, ahol elismerést és hírnevet szerezhetünk. A Heat az Underground folytatásának is tekinthető és november 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Jawarider #8
  Nagyon tré a logó
 • Macropus Rufus #7
  " Az Underground is egy nagy semmi volt."
  A NFSU2 volt a jobb. A NFSMW meg igazából az NFSU2 némileg felturbózott változata volt. Nekem a színvilága nem jött be. De tény: ennél az újnál mind a kettő fényévekkel jobb.
 • Kissssss0 #6
  hát azért az első Underground több volt egy kicsit a nagy semminél... föleg azzal brutális jó zenegyűjteménnyel amit belepréseltek, azóta se sikerült egyik nfs játéknak megütnie ezt a mércét hátérzenék terén.


  Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.09.02. 14:26:30
 • monk00 #5
  Nekem nem tetszik. Nagyon kihalt a város, embereket szinte nem is látni. A 2005-ös most wanted óta annyira nem voltak képesek hogy a most wanted irányítását, és egy hangulatos várost összehozzanak. A grafikát persze nyomnák az egekbe, mert csak ebben van a pénz. Arról nem is beszélve hogy az éjszakai versenyek szerintem nagyon unalmasak. Szinte semmit sem lehet látni, és mintha szellem lennél, aki egyedül kóborol a világban. Az Underground is egy nagy semmi volt. A most wanted veri az összeset
  Utoljára szerkesztette: monk00, 2019.09.02. 02:52:53
 • duke #4
  honnet lehet letoteni ?
 • quatlander #3
  Need for Gyík
 • Ender Wiggin #2
  +1 konzolgyík...
 • dzsagon #1
  csak egy gyík vezet járművet külsőnézetben