Szekeres Viktor

Mozikba fog kerülni a Jóbarátok

Sokan moziban is megnézhetik ismét a Friendset.

Friends 25th: The One With The Anniversary címmel Amerikában és más országokban is moziban is bemutatásra kerül a Jóbarátok (Friends), illetve annak néhány, kiválasztott epizódja. A apropó a tévés premier 25. évfordulója, aminek köszönhetően szeptember 23-án, szeptember 28-án és október másodikán is meg lehet nézni kiválasztott mozikban a szituációs komédia 4-4 közönségkedvenc epizódját.

A hivatalos tájékoztatás szerint a részek az eredeti 35mm-s negatívról lesznek 4K-ba remasterelve, és bónuszként exkluzív interjúkat, illetve korábban még sehol nem látott tartalmakat is láthatnak a jegyvásárlók. Arról nincs információnk, hogy Magyarország részt vesz-e ebben az ünneplésben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • VolJin #4
  Max egy vetítés egy moziban, ahol a főszereplők közül néhány elcelebeskedik, mert valamelyik csatorna újra műsorra tűzi ismétlés gyanánt, és ez az egész egy reklámkampány része, ahol tiszteletjegyekre beül néhány ember, ami megalapoz egy sajtótájékoztatót.
 • Zombee #3
  Egyszer már elkészült anyagot moziba küldeni nem jár túl sok költséggel. Tolnak neki pici reklámot, összevágják, mehet is moziba a film.
  Utoljára szerkesztette: Zombee, 2019.08.21. 15:21:25
 • zetortraktor #2
  Jó néznivalóra, pozitív visszacsatolásokra, soha meg nem ismételhető egyszeri alkalomra és közösségi élményre olyanokkal, akik feltétel nélkül imádják majd azt, ami a nagyvásznon megy? Nem biztos, de majd kiderül. Ha meg nem lesz rá igény, akkor sem omlik össze a világ.
 • Danecay #1
  Biztosan van igény erre?