Szekeres Viktor

Megvan ki lesz Ariel az élőszereplős A kis hableányban

Elkezdődött A kis hableány-adaptáció szereposztása.

Még nem tudni, hogy Dumbo kaliberű hasas, vagy Aladdin-szintű gigasiker lesz-e A kis hableány (The Little Mermaid) élőszereplős változata, de az biztos, hogy már nincs olyan messze, hogy kiderüljön, hiszen a castinggal elkezdődtek a film előkészítésének munkálatai. Első körben természetesen a főszereplőt, az új Arielt találták meg, aki nem más lett, mint Halle Bailey, akit a Grown-ish című tévésorozatból ismerhetünk jól.

Az is kiderült, hogy Jacob Tremblay lesz a filmben Ariel legjobb barátja, Ficánka, míg Awkwafina alakíthatja Hablatyot, a sirályt. Korábbi sajtóhírek alapján a kétszeres Oscar-jelölt Melissa McCarthyt akarja a produkció megszerezni Ursulának. A filmet Rob Marshall rendezheti meg David Magee forgatókönyve alapján. Előbbinek természetesen vannak musicales tapasztalatai, elég csak a Chicagóra gondolni. A filmhez Lin-Manuel Miranda és Alan Menken fog új dalokat kreálni, és korábbiakat áthangszerelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #13
  Remélem legalább a haja vörös lesz... :)
 • Ender Wiggin #11
  Milliárdosba? Megint? Mihez képest? Az utolsó 8 filmjük nem lett milliárdos (az utolsó, ami igen, az 2018-ban volt az Incredibles, de az is Pixar inkább. És nem csak, hogy milliárdos nem votl azóta, de a Dumbo, Mary Poppins, Ralph, a Diótörő és a Christopher Robin veszteséges lett. Előtta a Wrinkle in time megint óriási bukta, sőt, ha korábban milliárdos filmet keresünk, akkor megint jó messze kell visszamenni. A Coco talán null szaldós lett, a Cars 3 bukta a Karib tenger 4 bukta és akkor elérkeztünk a Szépség és a szörnyeteghez 2017 elejére, ami milliárdos és nyereséges. A számok alapján azt mondanám, hogy 1:10-hez a "belenyúlás" és a elcseszés aránya Disneyéknél.

  Ami meg azt illeti, hogy "nem törődnek azzal, hogy színesbőrű" ... ha PC kell, mert azzal szereznek jó pontokat, akkor szerinted törődnek vagy sem?
 • zetortraktor #9
  Na, igen. Mert ő volt a legjobb választás? Emlékszem, akkor is mekkora anyázás volt. Pozitív, hogy ott sem törődtek azzal a készítők, hogy színesbőrű.

  Viszont azt jó látni, hogy ennyi embert tart lázban egy meseadaptáció főszereplője, van egy olyan érzésem, hogy a Disney már megint belenyúlt egy milliárdos filmbe.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.07.04. 14:16:02
 • professional #7
  :D Sírok :D
 • mad mind #3
  Komolyan fekete? Hogy barnult le a víz alatt?