Szekeres Viktor

Nagy név lesz Clint Eastwood új filmjének főszereplője

Alakul az új Eastwood-film szereplőgárdája.

Csatlakozott az első színész a The Ballad of Richard Jewell szereplői közé: Sam Rockwell lesz a címszereplője Clint Eastwood új filmjében - legalábbis a Variety at Oscar-díjas férfi érkezéséről adott hírt. A film alapját Marie Brenner 1997-es Vanity Fair-cikke, az American Nightmare: The Ballad of Richard Jewell adná, ami egy ártatlan biztonsági őrről szól, aki több életet is megmentett az 1996-os atlantai olimpiai robbantások idején, s akit később azzal vádoltak, hogy részt vett a merényletek kitervelésében.

A projektet már jó ideje fejlesztik, pár éve Jonah Hill játszotta volna el a főszerepet, Leonardo DiCaprio pedig az ügyvédje lett volna, aki segítette volna neki abban az időben, amikor a média terroristának állította be. Már egyik színész sem része a projektnek, csupán produceri kreditet kapnának a nyáron forgatni kezdett produkcióban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Csóri Bruce Willis sem annyira már, jócskán elásta magát a sok lakossági B filmmel.
    Rockwell mellékszereplőként kapott Oscart, a pályája nagyobb részére is ez a jellemző. Amivel nincs semmi baj, mellékszerepeket is el kell valakinek játszani. De épp ezért nagy névnek sem mondanám.
  • csicso82 #3
    Jah, tény, hogy nyert egy Oscar-t de attól még távol van attól hogy "sztár" legyen, ismert. A sztár szerintem: Bruce Willis, Tom Cruise, Di Caprio, Tom Hanks
  • ktamas74 #2
    +1
    Mint a legtöbb SG-s cikk...
  • Zombee #1
    A nagy név azért túlzás...