Szekeres Viktor

A következő Star Wars-epizód a Trónok harca készítőié lesz

A Benioff-Weiss duó készítheti el a Csillagok háborúja következő részét.

A Lucasfilm azt már korábban bejelentette, hogy az eredeti trilógia folytatását képező újabb három részt Rian Johnson készítheti el, tavaly év elején pedig kiderült, hogy a Game of Thrones készítői, David Benioff és D.B. Weiss egy új trilógián kezdtek el dolgozni. Pár napja, amikor a Disney bejelentette, hogy 2022. december 16-án, 2024. december 20-án és 2026. december 18-án kerül moziba a következő 3 Star Wars-film, arról nem szólt a fáma, hogy melyik trilógiát csinálják meg először. Nos, most kiderült, hogy a Benioff/Weiss duóét.

A Benioff/Weiss-filmekről természetesen egyelőre a világon semmit sem lehet tudni, sem azt, hogy kikről fognak szólni és mikor játszódnak, sem pedig azt, hogy eredeti sztorik lesznek-e, vagy esetleg egy korábban már megírt történetek adaptációi. Az, hogy a Disney mit tervez Rian Johnson filmjeivel, amiket a rendező már jó ideje dolgozik, arról egyelőre nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #23
  A 73 epizódból 51-et ők írtak (beleértve az elképesztően szar utolsó négyet) a könyvből dolgozva. Már hogyne lettek volna felelősek a szkriptért. Nem Martin írta a végét (már a hetedik szezon vége felé sem a könyv volt a forrás), és nehogy már az ő hibája legyen, hogy két totál analfabéta képtelen volt kezdeni valamit a felépített karakterekkel. Az HBO meg 10 epizódot kért, és a két baromarc ragaszkodott a 6-hoz. Úgyhogy látod, abból amit írtl kb. semmi sem állja meg a helyét... :-D
 • scagnetti #22
  Azt azért vegyük már figyelembe, hogy ez a két ember elsősorban nem a szkriptért volt felelős, hanem a megvalósításért. Abban pedig nagyon jók!
  Az hogy ennyire szar lett a GOT utolsó évada, nem őket minősíti, hanem az írót (G. Martint amiért még mindig nem tudta befejezni a könyveket), meg az HBO-t amiért mindenáron le akarta tudni a finálét.
  Ez az aláírásgyűjtés max hisztinek jó, de semmit nem fognak vele elérni, ergo nem hülye az HBO, hogy elköltött több tízmilló dollár után még egyszer ennyit belefektessen egy részben átírt évadzáró szezonra.
 • Ender Wiggin #21
  a rottenen 50% alatt, a metán 3.0 az utolsó epizód. nyilván a kritikák alapján nem lehet sosem abszolút többségről beszélni, maximum a szavazni hajlandók közötti többségről. fene egye meg, miért is nem teszik kötelezővé mindenkinek a szavazást... :-D
  de azért az tényleg ciki, hogy a szerzőpáros könyvek nélküli saját ötletei teljes csődöt mondtak. ebből is látszik, hogy adaptációt írni sokkal könnyebb, mint saját kútfőből dolgozni.
 • bmw #20
  disney mar ugysem tudja jobban elbaszni az sw-t....tehat nem sokat szamit ez a ket majom....
 • BaliBoy #19
  Nem érsz annyit, hogy fáradjak vele... igazad van!!!
 • zetortraktor #18
  wow. azt hittem, hogy valami 2-3 pontos az epizód, de akkor 116 ezer ember szerint kifejezetten jó, kerekítve 7/10-es.

  viszont a többi..., te most pont az igazamat bizonyítod:

  "805 - 6.7 (116 370) - Ez bizony a többség véleménye!"

  csak amerikában 12 millióan látták élőben a tévében részt, még kétszer ugyanennyian streman a részt, világszerte talán még ugyanennyien legálisan, és sokan illegálisan. legyen csak 50 millió a nézettség.

  és...
  te...
  száztizenhatezer
  ember...
  elég...
  pozitív...
  véleményét
  hozod...
  fel?

  Ez nem pont a kisebbség? Vagy az Alkonyzónába tévedtem?

  (És most direkt nem hozom fel azt, hogy aki imádta a részt, vagy csak simán tetszett neki, az nem a mellét fogja verni, nem fog sipákolni meg 1/10-ezni. Mindig az elégedetlenek a zajosak. A többiek csendben és szimpatikusan örülnek. De egyébként még ők is a kisebbség. A többség azokból áll, akik számára a sorozat nem létezik a heti x perces játékidőn kívül. Megnézik, és megy tovább az életük, nem foglalkoznak ilyesmivel, inkább fontosabb dolgok járnak a fejükben.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.05.17. 18:40:31
 • BaliBoy #17
  Kisebbség?? Ezt nem tudom honnan veszed.. szerintem elég megnézni bármely értékelési oldalon az epizódok értékelését.

  IMDB pl.:

  801 - 8.1 (83 596)
  802 - 8.4 (79 629)
  803 - 8.0 (155 060)
  804 - 6.1 (104 181)
  805 - 6.7 (116 370)

  Ez bizony a többség véleménye!
  A szavazás is lassan 1 millió aláírónál jár.
  Személyes környezetemben (ami persze nem mérvadó) még olyan személy is ki van akadva, akit egyébként annyira nem is érdekel a sorozat!

  Abban viszont sajnos igazad van, hogy a Disneyt valószínűleg nem fogja meghatni.
 • zetortraktor #16
  Egy stúdió a saját sírját ásná meg, ha egy durcás kisebbségre hallgatna, akiktől elvették a játékát, és emiatt csapkodnak jobbra-balra. Szép kis precedens lenne, hiszen azzal csak erősítene egy bizonyos, érzékenykedő réteget.

  Meg aztán sok évnyi pozitív hullám sokkal többet nyom a latban, mint másfél hónapnyi negatív. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki csinált egy szar filmet/sorozatot, akkor utána simán tud egy zseniálisat. És ez fordítva is igaz.
 • Shiwo #15
  ha látja a Disney, hogy a GoT kapcsán milyen negatív hullám indult meg az írok felé, simán elképzelhető, hogy lecserélik őket is..
 • Ender Wiggin #14
  Az a vicc, hogy éppen a nézők által csúnya visszajelzéseket kapott kontárt váltották le velük az SW-trilógiára. Erre mondják, hogy szart fosra cserélni...