Szekeres Viktor

Charlie angyalai: megérkeztek a reboot első hivatalos fotói

Nemsokára itt a Charlie's Angels első előzetese?

A Sony stúdió kiadott pár jelenetfotót a Charlie's Angelshöz. Mondanunk sem kell, hogy az efféle promóanyagok kiadása azt jelzi előre, hogy a film nemsokára meg fogja kapni első előzetesét, hiszen azt követően már minimálisra csökken az efféle képek jelentősége.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A tévésorozat elegújabb mozis változatának főszereplője Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska lesz. A filmet A tökéletes hang 2 rendezője, Elizabeth Banks rendezte meg mégpedig saját és Jay Basu forgatókönyve alapján - ők Doug Miro és Carlo Bernard szkriptjét írták át, aki pedig Evan Spiliotopoulos változatát polírozta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #5
  "Csak annyit lehet érteni abból, amit írsz, hogy sipák, sipák, sipák, mami, mami, bántanak, mami, nyaff, nyaff."
  arról nem tehetek, hogy funkcionális analfabéta vagy. Magán ügy. Viszont akkor a náthás túróért kötexel mindenkivel??
  Amúgy meg igazam van. És miért? Mert csak. :p
 • zetortraktor #4
  (Mindenesetre alig várom, hogy jöjjön az új Mission: Impossible-rész, és a hisztiparádé, mert ugye abban sincs semmi ötlet, az is egy olyan régi sorozatból készült, ami már kapott egy sorozatos feldolgozást, mint a Charlie angyalai, és folyamatosan húzzák le a rókabőröket róla, mert NINCS ÖTLET.

  Ja, hogy minden forgatókönyv tök saját sztori? Ahhoz nem kell ötlet. Az ötlet hiánya abból látszik, hogy mindegyik karaktert úgy hívják, mint az előző részben.
 • zetortraktor #3
  (Amúgy az kifejezetten vicces, hogy a sorozatra mondod, hogy volt benne ötlet, amikor abban kábé minden második krimisorozatban felhasznált sztorikat vettek elő (a férj lelőtte a feleséget, és kiderült, hogy az anyuka a gyilkos és társai), a CA is tipikus kaptafa sorozat volt.

  Aztán jött a film, ami kábé semmiben sem hasonlított a sorozatra, éppen ezért sírtak sokan, a krimiből lett valami Mission Impossible-ös maszkos akciózás. Ergó csak ötlet volt - csak a karakterek nevei egyeztek és hogy hárman voltak egy főnöknek dolgozva. Teljesen mások a karakterek, saját a sztori. Tök mindegy, hogy jó vagy nem, azt mindenki eldönti, de VOLT BENNE ÖTLET.

  Miközben te a sztorikat várod, hogy rebootolják az eredeti sorozatból?

  Aztán jött a második rész. Megint eredeti sztorival. És itt van ez, megint más karakterekkel, és eredeti sztorival.

  Ha valami baj van vele, akkor épp az, hogy szinte semmi köze a Charlie angyalaihoz, semmit sem vesz át. De persze mindez csak azért, mert nekik a brand kell. Ráírják, hogy Nike és el tudják adni. Ha Három lány lenne a címe és ugyanaz lenne a film, akkor senki nem nézné meg. És így megnézik. Akkor mindenki mondaná, hogy végre ÖTLET. Így meg van, aki sipákol.)
 • zetortraktor #2
  Csak annyit lehet érteni abból, amit írsz, hogy sipák, sipák, sipák, mami, mami, bántanak, mami, nyaff, nyaff.

  Még egy hisztispicsa. Jézusom. Hányan vagytok még.

  Jön egy reboot, abból arra következtet, hogy nincs ötlet. És veri magát a földhöz.
 • Macropus Rufus #1
  Na pl. itt jön ki az, hogy hálivúdban nincs 5let egy film elkészítéséhez és ezért inkább reboot meg remake... Az eredeti filmből 110 rész készült a tévé számára. Nem volt remake sem pedig reboot. Volt 5let, amit meg tudtak csinálni. Most meg 5let nincs. Akkor reboot és kezdjük elölről. Miért akkor lesz 5let? De ha már annyira imádják ottan a reboot dolgokat, akkor miért nem lehetett azt megcsinálni, hogy a 2000-es filmhez a sztorikat rebootolják az eredeti sorozatból?