Szekeres Viktor

350 millió dollárt kaszálhat egy hétvége alatt a Marvel kapitány

Ahogy az várható volt, mindenki az új Marvel-filmet akarja látni.

A szombat esti adatok szerint Amerikában 145-155 millió dolláros hétvégi bevételt fog szerezni a Disney-s Captain Marvel című film, amit abból szűrtek le, hogy a 20,7 milliós bevételt hozó csütörtöki elővetítéseket is számolva a film nyitónapján 61,3 millió dollárt termelt, vagyis 5,2 millióval többet, mint a 146,5 milliós nyitányt produkáló A galaxis őrzői 2.

A film nemzetközileg is nagy siker, főleg Kína cuppant rá, ahol minden idők második legsikeresebb Marvel-startját hozta. Péntekig bezárólag 127 millió dollárt fizettek ki Amerikán kívül a jegyekre, s ez a szám várhatóan 200-250 millióra ugorhat fel a teljes hétvégére kivetítve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #7
  Te inkább ne szólalj meg... Bármit is mondasz, azt annyira ocsmányul tudod előadni, hogy az emberek inkább a hülyeséggel értenek egyet, csak veled ne kelljen...
 • ostoros #6
  Azért nem kell hasra esni tőlük. Egész Hollywood pénzmosásra épült fel. Annyi maffia eredetű pénz csak Las Vegasban van még egy helyen befektetve.
 • subotal #5
  A másik meg az, hogy neked mi közöd ahhoz, hogy más mire költi a pénzét amiért megdolgozott? Te is arra költöd a fizetésed amire akarod...
 • kalapos01 #4
  Így van. A lényeg, hogy amit a Disney megkeres a gyártással, azt nem egy színész vagy producer vagy a rendező fogja zsebbe megkapni, hanem megy bele a 2023-as nagy filmbe.
 • Zombee #3
  Azért ez az irdatlan összeg elég sok felé lesz szétdobva. Kezdjük azzal, hogy úgy kb. a fele a forgalmazóknál és moziknál marad, akik adót, bért, rezsit fizetnek belőle. A maradék a stúdióé, akik adót, bért, rezsit fizetnek ebből, ami marad, azt kell beosztani, hogy legyen belőle zsebpénz, meg fedezet új filmekre is. Jó, persze azért így is szépen keresnek vele a fontosabb résztvevők, de azért nem úgy, ahogy te elképzeled. Még a filmsztárok se mind vesznek yachtot, Bugattit.
 • kalapos01 #2
  Ööö, nem hiszem, hogy képben vagy a való élettel. Szerinted a McDonalds mire költi azt a sok pénzt, amit az emberek elköltenek hamburgerre? És a Nike a pénzt, amit cipőkre? Újabb hamburgerek és cipők gyártására. A stúdiók a pénzből újabb filmeket készítenek, plusz ebből fizetik a több ezer alkalmazottukat, meg növelik a céget. Mint az élet minden területén. Vagy te komolyan hiszed, hogy ez a pénz X vagy Y zsebébe megy, és a Disney minden filmre magától elővarázsol újabb százmilliókat költségvetésként? Aki dolgozott a filmen, fizetésért dolgozik. Lehet, hogy kap részesedést ez-az, a vezetők meg prémiumot év végén, ha sok pénzt termelnek.

  "Beteg egy társadalom ez... "

  Igen. Mert ugye vannak olyanok, akiknek fingjuk sincs erről-arról, a saját ostoba feltételezésük alapján megoldásra jutnak, és látatlanban ítélkeznek általuk nem ismert emberekről. (Mert a bulvárban csak azt látják, ahogy egyesek drága dolgokra költik a kemény munkával megkeresett pénzüket. Miért zavar ez? Gondolom azt sem szoktad dicsérni, aki jótékonykodik belőle.)
 • leeloodallas #1
  És mire költik majd ezt az irdatlan összeget? Jachtokra, Bugattira, Rolexre, és egyéb luxuscikkekre. Beteg egy társadalom ez...