Szekeres Viktor

Újabb főszereplőt írnak ki a The Walking Deadből

Michonne karaktere távozik a zombis sorozatból.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Danai Gurira kiszáll a The Walking Dead című zombis drámából. A színész Michonne-t alakítja a 3. évad óta, és úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg lejáró szerződését. Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor (és hogy) távozik, csak annyiról egyezett meg a készítőkkel, hogy a 10. évadban egy kicsit még a rendelkezésükre fog állni. Ez azt jelentheti, hogy egy limitált időszakon belül felvehetnek vele jeleneteket, amiket esetleg szétszórnak a szezon hosszában.

Gurira távozásának híre azt követően érkezett, hogy az előző szezon előtt Andrew Lincoln és Lauren Cohan jelentette be a sorozatból való kiszállásának igényét. Mindkettejük karaktere eltűnt a Walking Deadből, azonban egyikük sem halt meg, így minden bizonnyal vissza fognak térni - Rick a tervezett filmekben, míg Maggie akár már a 10. évadban is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Lehet, hogy a filmes ötlet igazából egy B terv, ha erre a szarra nem kapnak több berendelést, a sztori viszont továbbra sem halad semerre. Akkor előkapják a filmes forgatókönyvet és farigcsálnak egy másfél-kétórás lezárást. Még mindig jobb, mint a sokéves felszopás utáni koppanás, mint mondjuk a Lost esetében...
  • wraithLord #3
    Mondjuk nem is erről volt szó abban, amit írtam... :D A sorozat mellé fölösleges szerintem egy film manapság... nem azt taglaltam, hogy a képregényből minek csinálnak filmet... :D

    A sorozat manapság lehet ugyanolyan színvonalas, mint a film, csak amíg a sorozat több mint 100 órában foglalkozik egy adott témával, tehát minden aspektusát megfelelő mértékben ki tudja bontani és úgy tudja kibontani, ahogy akarja, addig a film 2, vagy manapság 3 órában átad valamit. Ami attól függően, hogy a film alapja eredetileg mi volt, vagy elég (pl. mert eredetileg is filmnek szánták), vagy nem (mert egy nagyságrendekkel nagyobb terjedelmű mű része, mint amit egy vagy egy-két film fel tud dolgozni)... és csak egy benyomást kapunk a filmtől, azt is a szokásos filmes szkriptbe ágyazva...
  • Vanek úr #2
    "[...]Ezután egy film lényegében nem sokat ad hozzá az egészhez." - azért ezt nem mondanám. A Superman/Batman/..... képregényfilmek is hatalmas rajongó- és nézőszámmal rendelkeznek (mind a Marvel, mind a DC univerzumhoz). Pedig azok is ugyanúgy képregények megfilmesítése.
    Ettől függetlenül én sem értem ezt a hatalmas hype-ot ezek körül, pláne mivel már nagyon elcsépelt is az egész (már a TWD), de valakik még mindig ebben látják a saját szórakozásuk zálogát; így csinálnak még ilyeneket.
  • wraithLord #1
    Van egyáltalán valaki még a WD-ben? (A 7. szezon vége az, amit utoljára láttam.)

    Amúgy manapság mi értelme van sorozatból filmet csinálni? Régen az volt az értelme, hogy a mozifilmeknek sokkal magasabb volt a költségvetése, így sokkal színvonalasabban tudták megvalósítani a témát... Igaz, olyan áron, hogy az egészet max 2 órába kellett belenyomorítaniuk, legyen az alapanyag bármekkora terjedelmű.
    Manapság a komolyabb sorozatok sem technikailag, sem leszerződtetett színészek szempontjából nem maradnak el számottevően a filmektől, ráadásul, nem 2 órások, hanem éveken keresztül, párszáz órában részletesen bontakoztathatnak ki pl. egy több könyvből álló regényt (vagy ebben az esetben kérpegényt, igaz, nem követi olyan szorosan). Ezután egy film lényegében nem sokat ad hozzá az egészhez. Pláne, ha úgy írják meg, hogy olyan érzése van az embernek, mintha egy 2x-3x olyan hosszú sorozatrészt nézne... Ez régen is csak azért volt jó, mert az a "2x-3x olyan hosszú rész" sokkal színvonalasabban volt kivitelezve. Ma ez nincsen.