Szekeres Viktor

Így fog kinézni Geralt a The Witcher-tévésorozatban

Henry Cavill teljes menetfelszerelésben mutatkozik be.

A The Witcher főszereplője, Henry Cavill a Netflix Twitterén debütált Geraltként egy videóban, és máris záporoznak a pro, illetve kontra vélemények a megjelenésével kapcsolatban. A játékadaptáció a tervek szerint valamikor jövőre kerülne bemutatásra, az első évad nyolc epizódból fog állni.


Az már jó ideje köztudott, hogy a széria angol nyelvű lesz és lengyel gyártásban készül Andrzej Sapkowski Witcher-regényei alapján Lauren Schmidt Hissrich irányításával. Az első részeket Alik Sakharov rendezi, de Alex Garcia Lopez és Charlotte Brändström is kapott 2-2 epizódot. A forgatásra Magyarországon fog sor kerülni, napokon belül le is kezdődnek a munkálatok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • BrockSamson #10
  Caville-t birom, Geralt pedig a konyvben sem csunya ember, csak magat tartja annak, a noi karakterek altalaban jokepunek mondjak.
  Az atlag ember pedig nem azert viszolyog egy Witchertol, mert az szep vagy csunya, hanem mert egy sarga szemu mutans.
 • wraithLord #9
  Viszont azzal, hogy a kigyúrt és jó megjelenésű Caville-t választották, egyértelműen a játék felé akarnak elköteleződni. Ami végül is logikus, a The Witchert a CDPR tette ismertté, nem a könyvek.
  Amúgy Geralt kb. olyan a könyvben is, mint a játékban, csak kevésbé szuperhős jellegű (viselkedés, alkat), és megnyerő külsejű. Tehát hétköznapibb.

  Nekem nincs bajom Caville-lel, többször bizonyította már, hogy tudna hozni egy Geralthoz hasonló karaktert. Csak kinézetre kicsit furcsa. De ha tennének rá egy kis szakállat, meg a szokásos hegeket, máris jobb lenne. Sokkal jobb lenne, mint Michal Zebrowski a 2002-es lengyel sorozatból.
 • zetortraktor #8
  De épp ez a lényeg, hogy a játékban már a főszereplő is másképp néz ki, mint amilyen a könyvben.
 • Paddy #7
  Még ha nem is olvasták a könyvet, a játék alapján valami fingjuknak kéne lennie a karakterek kinézetéről.
 • Ender Wiggin #5
  Az írók amerikaiak. Hogy nekik mennyi fogalmuk van, az majd kiderül. Az amerikai játékfeldolgozásokból egyébként az derül ki, hogy semennyi.
 • kalapos01 #4
  "Amúgy meg nem látták a játékot vagy könyvet nem olvasták a készítők?!"

  Hmm. Hmm. Vajon a lengyel stáb vagy a magyar fórumozó görcs az, akinek nincs fogalma a dolgokról? Töltsd le a könyvet és olvasd el, és felnyílik a szemed.
 • NEXUS6 #3
  Hát tényleg nem igazán illik rá.
  Úgy néz ki, mint amikor egy cosplay partin egy vuzi Geraltnak öltözik. :D
 • bmw #1
  Bekaphatja..... Supert meg nem akar jatszani.....