Gyurkity Péter

Bemutatkozott az LG V40

A cég a burkolatra és az 5 kamerára helyezi a hangsúlyt.

Az elmúlt néhány hét során már többször utaltunk arra, hogy érkezőben van az LG soron következő zászlóshajója, amely valószínűleg még több kameraszenzorral jelenik majd meg a piacon. A részleges bemutatón ezt most megerősítették, bár azért még nem minden hardveres és szoftveres részletről rántották le a leplet.

Az LG egyelőre hazai pályán kerített sort a bemutatóra, amelyet egy rövid videó kísért, immár kifejezetten a globális megjelenést harangozva be. Ebből annyi derül ki, hogy az okostelefon (amely az LG V40 ThinQ hivatalos nevet kapta meg) valóban egy kifejezetten nagy, ezúttal pontosan 6,4 hüvelykes kijelzővel jelenik meg, amelyet üveg keret, valamint egyszerű külső kísér, a korábbinál némileg kisebb előlapi kávával. Ez utóbbi az illetékesek állítása szerint lehetővé teszi a még egyszerűbb és még kényelmesebb egykezes vezérlést, miközben az öszesen 5 szenzor révén nyilván az eddiginél is jobb minőséget kapunk majd a képkészítés területén, amely amúgy is kiemelt szegmensnek számít az okostelefonok piacán. A többi részlet valószínűleg csak az október 3-ra beharangozott bemutatón hangzik majd el.


A videóból azért megtudhatjuk, hogy a flash és a lézeres mélységérzékelés ugyanígy helyet kapott a burkolat alatt, miközben a korábban pletykált elrendezést erősíthetjük meg. Ez azt jelenti, hogy a hátoldalon 3, az előlapon pedig 2 lencsét helyeztek el, bár a telefon előlapja közvetlenül nem vehető szemügyre a most közzétett felvételen. A hivatalos árról és a megjelenés menetrendjéről még szintén nem beszélnek, tekintettel azonban arra, hogy egyes külső források már az AT&T logójával kiegészített változatot ábrázoló képeket is megosztottak a nagyközönséggel, ebből arra következtethetünk, hogy a globális színtéren is bemutatkozik majd a telefon.

Az LG tehát újítani igyekszik, néhány héten belül kiderül, hogy ez mennyiben jön össze a jó ideje már csak vergődő mobilos szegmensüknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    Érdekes, a V-szériát egész jól meg tudják csinálni, nem értem, hogy a G-szériát miért kell folyton elcseszni valamivel. Bár bevallottan a G-k csak a belépő szint a felső kategóriába, a V a prémium...