Ötvös Tibor

A fő kaland után sem áll le Pókember

Az Insomniac Games elárulta, milyen kiegészítőkkel készülnek a Marvel's Spider-Man kapcsán.

Szeptember 7-én jelenik meg a Marvel's Spider-Man, mely a készítők elmondása szerint nagyjából 20 órás kalandot kínál. Ez persze csak a fő vonalat érinti, a mellékágakkal együtt ez az idő közel a duplájára növelhető. De akinek ez sem elég, annak ott lesz a Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps, mely három DLC-t foglal majd magában. A készítők az első kapcsán szinte minden információt elárultak, a másik kettőnek csak a címét ismerhettük meg.

Szóval október 23-án jön a The Heist DLC, melyben a fő kalandban csak utalásokat kapó Fekete Macska, azaz Felicia Hardy lesz az ellenfelünk. Feladatunk lekapcsolni őt, mielőtt még megcsinálja a nagy rablását. A második DLC a Turf Wars címet kapta és novemberben érkezik. Az utolsó decemberben jön Silver Lining címmel. Mindháromban új gonosztevők, helyszínek és küldetések várnak majd Pókemberre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #2
    Nagyon jó játék lett, de pár nap alatt m,ár 68%-a megvan a játéknak úgy, hogy a fő küldit húzom ameddig lehet. A hátizsákok összeszedve, épületek fotózva, macsek missziói és Harry Osborn szintén pipa, Fisk építési területek kimaxolva minden challange-el együtt, Otto laborjában a kísérletek kimaxolva, drón és bomba missziók szintén max pontszámosak. Jó lenne még bővebben beleragadni az univerzumba.:)
  • NEOreg3 #1
    a fő kaland után sem áll le, mert kivágtak egy csomó mindent belőle, amit eladhatnak külön