Szekeres Viktor

Itthonra is érkezik a Föld utolsó emberéről szóló komédia

Nálunk a Comedy Central mutatja be a The Last Man on Earth-öt.

A Comedy Central szeptember 18-án mutatja be Az utolsó ember a földön (Last Man On Earth) című komédia első szezonját, amit 27-én máris követni fog a második. A sorozat története 2022-ben fog játszódni és komikus eszközökkel azt próbálja bemutatni, hogy mit is tud magával kezdeni az az ember, aki mellől kihaltak, illetve eltűntek fajtársai - legalábbis látszólag, mert a főszereplő Will Forte mellett még kiemelt szerepet fog kapni a sorozatban January Jones, Kristen Schaal, Mel Rodriguez és Cleopatra Coleman is.

A The Last Man on Earth Amerikában a FOX csatornán futott eleinte nagy sikerrel, és még Emmy-jelölésig is vitte, azonban az általános vélekedés szerint igen hamar kifulladt, és ez a nézettségen, valamint a kritikai elismerésen is nagyon látszott. A sorozat májusban, a negyedik szezonjával véget is ért. Arról egyelőre nincs hír, hogy itthon az első két évadot fogja-e azonnal követni a harmadik, illetve a negyedik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #7
    Én arra tippeltem volna, hogy azért vannak benne többen, mert a címe nem utolsó ember a Földön, hanem utolsó férfi a Földön, de megnéztem IMDb-n a cast-ot, az alapján van még benne egy kövér fickó is...
  • Ender Wiggin #6
    foglaljuk össze, mit tudunk: utolsó ember a címe, de mivel az unalmas, így legalább hatan főszereplők. és bár az első pár epizód után nem túl szórakoztató, mindenképpen szenvedjünk vele még három évadot, mert zetor a negyedikre esküszik!
  • Kelta #5
    akkor mért is ez a címe?
  • zetortraktor #4
    " utána már nem volt benne több... "

    Van egy olyan érzésem, hogy ezt azért mondod, mert nem láttad a 4. évadot.
  • zetortraktor #3
    Öten vagy hatan a főszereplők. Biztosan nagyon izgalmas lenne 100 részen keresztül egy embert nézni.
  • petrov144 #2
    Az első néhány rész rendkívül szórakoztató volt, de utána már nem volt benne több...
  • Kelta #1
    ja..kár hogy nem utolsó..mert vannak vagy 20-an a sorozatban..és iszonyat bárgyú baromság..