Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Paul Walker-dokumentumfilm

Nemsokára bemutatásra kerül az I Am Paul Walker.

A Paramount Network kiadta a Paul Walkerről szóló I Am Paul Walker című dokumentumfilm előzetesét, mely azonban nem a mozikban kerül bemutatásra, hanem a csatornán augusztus folyamán. A film a fiatalon elhunyt színész élete előtt tiszteleg, benne a családja első alkalommal oszt meg eddig máshol nem hallott történeteket, és oszt meg családi felvételeket a nézőkkel.


A gyerekszínészként induló Walker annak ellenére, hogy olyan zseniális filmekben is szerepelt, mint a rettenetesen alulértékelt, brutális Halálos hajsza (Running Scared), a Halálos iramban-filmekig nem nagyon halmozott sikert sikerre, két legjobban termelő főszerepe a Kutyahideg című számhúzó kutyás családi film volt, mely Amerikában 80 milliós bevételt produkált, valamint a Tökéletes bűnözők, ami 57 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #8
  Túl sok Monthy Pythont nézel. Vagy ez nem angol humor?
 • cateran #6
  ? Ja, ilyesmire tenyleg nem volt meg pelda..../facepalm and rolling eyes....
 • bertino #5
  egy halott személy által megszemélyesített karaktert belerakni egy filmbe ?

  aha, biztosan.
 • wraithLord #4
  Valószínűleg az FF széria és a tragédiája okozta népszerűsége miatt csinálják. Gondolom, ha a család hagyná, belepakolnák a következő FF filmbe is, mint CGI arc, de a család csak ennyibe egyezett bele.
 • cateran #3
  Hat..most en is megvakartam a fejem....Szomoru, hogy meghalt, de....es? Az emberiseget azert nem erte olyan nagy kar..Hollywoodot sem....szemelyes tragedia es reszvetem a rokonoknak, baratoknak, de .....
 • NEXUS6 #2
  Hát hasonló kérdések merülnek fel bennem is.
  Még a szövegei sem olyanok voltak, amiket idézni lehetne. Mert pl Vin Dízelnek azért legalább van 1-2.
 • Tikal #1
  szomorú hogy ilyen fiatalon meghalt, de sose értettem miért ilyen népszerű... letolt fapofával pár FF filmet és ennyi...