Szekeres Viktor

Látványos, új videót kapott a Peter Jackson-féle fantasy, a Ragadozó városok

A Mortal Engines reklámozása tovább folyik gőzerővel.

Van az a pillanat a forgalmazók életében, amikor a szimpla előzetesek nem érik el a céljukat, és ilyenkor az alkotókat próbálják közelebb hozni hozzánk különféle színfalak mögötti videók készítésével. Ez történt a Peter Jackson producerkedése mellett készülő Ragadozó városok, azaz a Mortal Engines esetében is, melynek frissen kiadott videójában naná, hogy nem a rendezőt emelik ki, hanem őt.


Peter Jackson Fran Walsh-sal vette meg Philip Reeve Mortal Engines-könyvsorozatának megfilmesítési jogait, majd miután elkészültek a mozis változat forgatókönyvének megírásával (melyben Philippa Boyens segített be), a szkript megrendezését Christian Riversre bízták, akinek ez volt az első ilyen jellegű munkája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #4
    Hát, a "Halálos motorok" v "Halálos járművek" jobban leírja azt amiről a sztori szól?

    Tudom trendi mindíg a fordításokat szidni, de nem 1x volt már hogy a magyar forditás sokkal jobban passzol a filmhez mint az eredeti cím.
    Persze sokan ilyenkor azt gondolják a forditó nem tudta beütni google translate-ba a címet vagy esetleg hülye és nem tud angolul, azért nem sikerült megcsinálnia a tükörfordítást..
  • BaliBoy #3


    Könyv
  • chase #2
    Ezek a magyar címek hasraütéssel keletkeznek vajon?
    Mortal Engines-ből hogy a búbánatba lesz Ragadozó városok?
  • BaliBoy #1
    Hogy megőszült PJ. :)