Szekeres Viktor

Új előzetest kapott az idei Pókember-mozifilm

Végre itt a téli Pókember-film teljes előzetese.

Idén sem maradunk Pókember-mozifilm nélkül, hiszen december 14-én bemutatásra kerül a Phil Lord és Chris Miller által írt, valamint Bob Persichetti és Peter Ramsey által rendezett animációs alkotás, melynek címe Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ehhez adta ki a második első előzetest tegnap a Marvel.


A film kapcsán az első sajtóközlemények úttörő vizuális stílust emlegettek, ami kategóriájában az első lesz - most talán láthatjuk, hogy egészen pontosan mire is gondolt a gyártó stúdió. A Spider-Man: Into the Spider-Verse egyébként egy másik Pókember-univerzumba kalauzol el minket, ahol egy brooklyni tini, bizonyos Miles Morales a szuperhős, aki korábban a képregényekben hatalmas népszerűségre tett szert, köszönhetően annak, hogy történetei egy ideig sokkal jobb írókat kaptak, mint Peter Parker sztorijai.

Morales hangja Shameik Moore lesz, és mellett Liev Schreiber, Mahershala Ali és Brian Tyree Henry is szinkronizálni fog a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ha a Hazatérésre gondolsz, nem volt jó. Csóri Póki még rendes saját filmet se kaphatott, egyből skrull technológiás gonosszal kellett szembenéznie, és Vasember is felbukkan. Látszik, hogy hirtelen akarták beleerőszakolni az MCU-ba.
  • kalapos01 #2
    Ez még mindig tök jónak néz ki - valamiért ez érdekel az élőszereplőssel ellentétben. A fene sem érti, bár sokan írták, hogy az is jó volt.
  • Gerin #1
    USA FOSTENGER