Ötvös Tibor

Fallout 76 - mire számíthatunk?

Egyre több érdekesség szivárog ki a Fallout 76 kapcsán, melyeket most próbáltunk csokorba gyűjteni. A hivatalos prezentáció június 11-én lesz.

Alig pár napja leplezte le hivatalosan is a Bethesda a Fallout-széria legújabb részét, de már tele van a net különböző találgatásokkal azzal kapcsolatban, mire is számíthatunk majd a programban. A kiadó a hivatalos prezentációt június 11-én tartja, mi azonban próbáltuk összegyűjteni az összes, valóban érdemleges értesülést. Ebben egyébként nem is volt nehéz dolgunk, hiszen a hétvégén a Reddit oldalán megjelent egy "szivárogtatás", ami elég érdekes dolgokat tartalmaz. A korábbi hírekből még azt olvashattuk, hogy nem is igazi RPG lesz a Fallout 76 (már amennyiben a Bethesda-féle vonal amúgy is ennek tekinthető), hanem egy DayZ vagy Rust játékmenetét követő multis játék.


Nos, a mai "hírek" alapján a Fallout 76 vérbeli RPG lesz, hiszen lehetőséget kapunk a karakter szabad megalkotására, a skillrendszer is nagyon hangsúlyos szerepet kap majd. Igaz ugyan, hogy az építkezés is megjelenik, ám aki nem akarja, teljesen kihagyhatja ezt a vonalat. Nem kötelező közösségeket kialakítani. Jóval fontosabb azonban, hogy a történet nem sokkal a Great War után kezdődik, azaz sok olyan emberrel találkozhatunk, akik még emlékeznek a Vault előtti időkre. Így akkoriban orvosként, rendőrként ténykedő lényekbe is futhatunk, akik persze szívesen mesélnek a régi szép időkről.

Nem lesznek szuper-mutánsok és a sztori gonosza (vagy éppen a végső szövetségesünk, a döntéseinktől függ) egy korábbi, az amerikai hadseregben szolgált kapitány lesz, aki önmagát a Római Birodalmat is veszélyeztető Hannibálhoz hasonlítja. A társaink között is akadnak érdekes személyek. Elméletileg összesen 5 társat kapunk, melyek közül az egyik egy ír ghoul lesz, aki a Vault 76 munkálatait is vezette. Nem mellékesen több másik Vault készítése is a nevéhez köthető, ám Stanislaus Braun, a Vault 112 vezetője lett az apósa, aki ellopta a terveit és rossz célokra használta fel a technológiai részleteket.

Visszatér még Harold, bár az ő szerepe és hogy hogyan is került a történetbe még nem tisztázott. Az információk között szerepelt még, hogy a New Vegas írója, Chris Avellone is dolgozik a projekten, ám ezt maga az érintett szinte azonnal cáfolta. Mindenesetre várjuk a hivatalos prezentációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • H3nG #3
    Csak nekem tunt fel?
  • coolpet #2
    I7-2600K, 8GB DDR3@1600MHz, RX480 8GB, SSD., W10 x64
    FHD, minden effekt maxra húzva.

    Original játék összes kieggel, unoff patchel, nincs fenn más mód

    Betöltési képernyők max 10 másodperc bentől kintre.

    Igaz nincs HD texture pack, és "Csak" FHD-n játszom, de én nem tudok felállni egy pohár vízért sem a betöltőképernyők alatt...
  • takysoft #1
    Nem érdekel, hogy lesznek-e szupermutánsok, vagy Harold. Nem érdekel, hogy lesznek-e plazmafegyvereker és power armorok. Nem érdekel, milyen kontinensen játszódik.

    Betöltőképernyők ne legyenek benne, mert attól van már herótom :D Meg mindenki másnak is... minden egyes ki****ott ajtónyitáskor... 5 percen át... (i7-essel, SSD-ről, Vega64-gyel, 32 giga DDR4-gyel... jó... aláírom, HD texture pack-el. de hivatalos texture pack :P )